Ρόδος: Στον Εισαγγελέα το θέμα με το σερβίρισμα μέσα στη θάλασσα

«Δε με ενοχλεί.Παίρνω φιλοδώρημα έως και 200 ευρώ» υποστηρίζει ο σερβιτόρος

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το βίντεο με τον σερβιτόρο που μπαίνει στη θάλασσα, για να σερβίρει πελάτες σε beach bar της Ρόδου

Αντιδράσεις προκάλεσε το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει σερβιτόρο να μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να του φτάνει στο στήθος, προκειμένου να σερβίρει πελάτες σε beach bar της Ρόδου

Οργή στη Ρόδο: Σερβιτόρος παραδίδει παραγγελία σχεδόν κολυμπώντας

Το υλικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσε παρέμβαση εισαγγελέα, στον οποίο αναμένεται να καταθέσουν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλης Αθανάσιος, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΡ, Εγγλέζο Παναγιώτη.

Το γεγονός προκάλεσε και την παρέμβαση του Υπ. Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη και του Υπ. Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για το αν οι θαλάσσιες κατασκευές έγιναν νόμιμα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Ν.Αιγαίου αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δε βρέθηκε κάτι παράνομο. 

Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα, το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top