Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο 13χρονος Πολυχρόνης που παρασύρθηκε από οδηγό

«Μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και έφυγε»

Όσα περιέγρααψε ο 13χρονος Πολυχρόνης για τον οδηγό που τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Θύμα τροχαίου με εγκάλειψη έπεσε ένας μικρός μαθητής στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο οδηγός βγήκε από το όχημα, ρώτησε το παιδί αν είναι καλά και εξαφανίστηκε. Η μαρτυρία του 13χρονου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είναι σοκαριστική.

Θεσσαλονίκη: Oδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 13χρονο μαθητή

Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, ο μικρός Πολυχρόνης περιέγραψε πώς ο νεαρός οδηγός τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο, στην οδό Διδυμοτείχου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.  

«Ένας οδηγός με μαύρο Audi αγνοεί μία πινακίδα STOP από εκεί από τον κεντρικό που ερχόταν. Περνάει, αγνοεί τις διαβάσεις και τα σήματα πεζών και εγώ επειδή είχε κάτι κουτιά εκεί πέρα της ΔΕΗ δεν τον είδα και πήγα να περάσω για να χαιρετήσω κάποιον απέναντι και με πάτησε, ευτυχώς μόνο στο πόδι, δεν με έκοψε», περιέγραψε ο ανήλικος και πρόσθεσε ότι ο οδηγός σταμάτησε και τον ρώτησε αν είναι καλά: «Κατέβηκε να με ρωτήσει άμα πετάχτηκα και εγώ του είπα "ναι", καθώς τσίριζα από τον πόνο και είπε "εντάξει", μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και έφυγε».

13χρονος παρασύρθηκε από οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Τι λέει 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Διασώστες του ΕΚΑΒ έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 13χρονο, λίγο μετά το τροχαίο / Φωτογραφίες Star

Ο 13χρονος υποστήριξε ακόμα ότι ξέρει τα χαρακτηριστικά του οδηγού που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε: «Τα χαρακτηριστικά του τα ξέρω όλα πολύ καλά, μιας και δε χτύπησα το κεφάλι μου. Θυμάμαι και από το αυτοκίνητο, Audi μαύρο με πινακίδα ξένη. Ήταν εκεί της γειτονιάς αυτός, φορούσε ροζ πουκάμισο με τρία κουμπιά, είχε γαλάζια μάτια, μιλούσε ελληνικα πολύ καλά, λευκόχρωμος, μελαχρινό μαλλί προς τα πλάγια, προς τα δεξιά, παντελόνι τζινάκι με μία καφέ ζώνη και μετά μπήκε μέσα στο αμάξι του και έφυγε».

Θεσσαλονίκη: Σε χειρουργείο υπεβλήθη ο 13χρονος που παρασύρθηκε από οδηγό

Ο 13χρονο Πολυχρόνης υποβλήθηκε σε χειρουργείο / Φωτογραφία Star

Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι παγίδα. Όπως λένε χαρακτηριστικά, οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.  

Ο 13χρονος χειρουργήθηκε στον αστράγαλο, ενώ οι αστυνομικοί της τροχαίας αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top