«Τώρα πόνα και εσύ όπως και εγώ»- Τα μηνύματα φορέα του Aids στην πρώην του

Τον κατηγορεί ότι γνώριζε για τη νόσο και την κόλλησε για να την εκδικηθεί

Η 50χρονη είχε μιλήσει για τον Γολγοθά της στην Εύη Γιαρκιά και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 28/2/23

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οδηγείται ένας 41χρονος από τη Ρόδο,  φορέας του ΑΙDS, κατηγορούμενος ότι μετέδωσε τη νόσο στην 50χρονη πρώην σύντροφό του για να την εκδικηθεί.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος φέρεται πως ενώ γνώριζε ήδη από το έτος 2003-2004 ότι ήταν φορέας της μολυσματικής νόσου, εντούτοις δεν ενημέρωσε την πρώην σύντροφό του.

«Mόλις κατάλαβε ότι με χάνει, μου μετέδωσε AIDS», λέει γυναίκα από τη Ρόδο

Η 50χρονη κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ότι της μετέδωσε σκόπιμα την νόσο στις 22 Αυγούστου του 2022, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr. Κατέθεσε ακόμη ότι ήταν κακοποιητικός και εκδικητικός.

Όπως υποστήριξε η 50χρονη, κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους ήθελε να της παρέχει μία ζωή, την οποία ο ίδιος δεν μπορούσε να υποστηρίξει οικονομικά, γι’ αυτό και αποφάσισε να ανοίξει ένα συνοικιακό κατάστημα τον έλεγχο του οποίου ανέλαβε η ίδια.

Όπως είπε, ενάμιση χρόνο μετά τη λειτουργία του ανακάλυψε ότι η επιχείρηση είχε χρέη 25.000 ευρώ και από εκείνη την ημέρα άρχισαν και τα προβλήματα μεταξύ τους. H γυναίκα ισχυρίζεται ότι διέκοψε τη σχέση μαζί του και αποχώρησε από την κοινή οικία. 

Τα μηνύματα του κατηγορούμενου φορέα του AIDS στην πρώην σύντροφό του

Ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε από τον Ανακριτή για μηνύματα που απέστειλε στην πρώην σύντροφό του με τις φράσεις «Θα πληρώσεις να είσαι σίγουρη. Καλώς ήλθες στον νέο κόσμο». Ο 41χρονος παραδέχθηκε ότι τα έστειλε πάνω στον πανικό του, αφού χώρισαν και αιτιολόγησε ότι με το «καλωσόρισμα στον νέο κόσμο» εννοούσε τις οικονομικές υποχρεώσεις που θα αναγκαζόταν να αναλάβει και ότι τότε ελάμβανε ψυχιατρική αγωγή και ήταν πολύ επηρεασμένος.

Μερικά από τα μηνύματα που έστειλε είχαν αυτό το περιεχόμενο: «Μη με ξαναενοχλήσεις, τώρα πόνα και εσύ όπως και εγώ», «Όταν θα καταλάβεις, θα είναι αργά, αλλά θα χαχανίζω εγώ στο τέλος», «Έχεις μεγάλο Γολγοθά, εσύ θα έχεις κάτι διαφορετικό», «Τώρα πρέπει να κλαίμε και οι δύο. Θέλεις δε θέλεις, τώρα είναι πολύ αργά. Είναι πολύ άδικος ο Θεός», «Δε θα φταίω εγώ»,  «Έχεις μεγάλο Γολγοθά μπροστά σου και εσύ και εγώ. Θα με πάρεις ξανά, μόνο όταν θα μου πεις “έχουμε μεγάλο Γολγοθά, είχες δίκαιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top