Oι Ομπάμα στην Πάρο: Tαυτόχρονες κρατήσεις σε τρία διαφορετικά εστιάτορια

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η διαμονή του πρώην προέδρου στην Ελλάδα

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τις διακοπές των Ομπάμα σε Πάρο και Αντίπαρο

Στην Αντίπαρο βρίσκεται για διακοπές ο Μπαράκ Ομπάμα με την οικογένειά του. Φιλοξενείται στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον. 

Η διαμονή του στην Ελλάδα εκτυλίσσεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 35 Αμερικανοί πράκτορες συνοδεύουν την οικογένεια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, μεταμφιεσμένοι ως τουρίστες. 

Στην Αντίπαρο το ζεύγος Ομπάμα - Φιλοξενείται στο σπίτι του Τομ Χανκς

Τομ Χανκς και Μπαράκ Ομπάμα συνδέονται με δεσμούς φιλίας εδώ και πολλά χρόνια. Τα δύο ζευγάρια επισκέφτηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, εστιατόριο με εκλεκτό ψάρι στη Νάουσα της Πάρου. Κάθισαν σε απομακρυσμένο τραπέζι και οι υπάλληλοι που τους σέρβιραν υποχρεώθηκαν από την ασφάλεια του πρώην πλανητάρχη να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα «έξυπνα» ρολόγια, σύμφωνα με πληροφορίες.  

Το ζεύγος Ομπάμα/ AP Photo File -David Karp

Το ζεύγος Ομπάμα/ AP Photo File -David Karp

Έκαναν κράτηση στην Πάρο σε τρία διαφορετικά εστιατόρια για λόγους ασφαλείας

Στο πλαίσιο των μέτρων για την ασφαλή διαμονή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα, έγιναν τρεις ταυτόχρονες κρατήσεις σε τρία πολύ γνωστά εστιατόρια της Νάουσας. Ζητήθηκε να υπάρχει εχεμύθεια και τελικά επιλέχθηκε το πιο «προστατευμένο». Μάλιστα, υπεύθυνοι κλήθηκαν να υπογράψουν χαρτί εχεμύθειας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή του Alpha, Happy Day.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top