Πατέρας Καρολάιν: «Η σπείρα ναρκωτικών και ο πανικός του πιλότου»

«Θα παρακαλάει να τον προστατεύσουν στη φυλακή», λέει ο Ντέιβιντ Κράουτς

«Βόμβες» έριξε ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον πιλότο στα Γλυκά Νερά. Όπως καταγγέλλει, μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο λόγος για τον οποίο ο πιλότος ζήτησε τη διακοπή της έφεσης ήταν για να μην προσκομιστεί στη δίκη το γράμμα. Ένα γράμμα που, κατά τον κ. Κράουτς, είχε στείλει ο πιλότος στους γονείς της Καρολάιν και στο οποίο φέρεται να μιλούσε για την εμπλοκή του σε σπείρα ναρκωτικών. Αφήνει δε ξεκάθαρες αιχμές για τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή του δικηγόρου της οικογένειας, Θανάση Χαρμάνη.

Εξελίξεις στη δίκη του πιλότου - Τι λέει η νέα δικηγόρος του

 

Υπενθυμίζεται πως, μετά την απόρριψη του αιτήματος του πιλότου για παραίτηση από την έφεση από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου.

«Βόμβες» έριξε ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον πιλότο στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κράουτς στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, «την Πέμπτη 6 Ιουνίου, ο Θανάσης Χαρμάνης, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη Σούζαν θα έθετε υπόψιν του δικαστηρίου την επιστολή που ο κατηγορούμενος έγραψε στη Σούζαν και σε εμένα κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού».

Πατέρας Καρολάιν: «Φαντάζομαι ότι παρακαλάει τις αρχές των φυλακών να τον θέσουν υπό προστασία»

Αυτό ήταν που κατά τον κ. Κράουτς δημιούργησε «πανικό στο στρατόπεδο» του καθ'ομολογίαν δολοφόνου γιατί στη συγκεκριμένη επιστολή παρουσιαζόταν αναλυτικά με ποιο τρόπο ο πιλότος είχε εμπλακεί σε σπείρα λαθρεμπόρων ναρκωτικών. Ο πιλότος καθόλη τη διάρκεια της δίκης επέμενε πως η δολοφονία δεν είχε να κάνει με ναρκωτικά, αλλά είχε προκληθεί από ένα καθαρά ενδοοικογενειακό πρόβλημα.

«Ο πανικός ήταν τέτοιος που ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη στις 7 Ιουνίου, με τον δικηγόρο να τονίζει πως επιθυμούσε να παραιτηθεί της έφεσης.

Ο λόγος για τον οποίο ήθελε να αποφύγει και την παραμικρή αναφορά στη σπείρα ναρκωτικών ήταν ξεκάθαρα ο απόλυτος τρόμος που του δημιουργεί αυτό το θέμα, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι αν στρέψει την προσοχή σε αυτούς, η ζωή του θα βρίσκεται σε απόλυτο κίνδυνο.

Τώρα που το Εφετείο αποφάσισε ότι η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου, φαντάζομαι ότι παρακαλάει τις αρχές των φυλακών να τον θέσουν υπό προστασία».

Πατέρας Καρολάιν: Κινδυνεύει η ζωή του δικηγόρου Θανάση Χαρμάνη

Ο κ. Κράουτς ανέφερε επίσης ότι κινδυνεύει η ζωή του δικηγόρου Θανάση Χαρμάνη, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν.

«Μία από τις έννοιες μου είναι η ασφάλεια του δικηγόρου μας κ. Θανάση Χαρμάνη, καθώς πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Φαντάζομαι ότι ο δολοφόνος της κόρης μου δεν κοιμάται καλά αυτές τις μέρες αλλά όπως γνωρίζουμε ο μισθός της αμαρτίας είναι ο θάνατος.

Νομίζω ότι η δολοφονία ενός έγκριτου Έλληνα δικηγόρου είναι ένα βήμα παραπάνω από αυτό που η συμμορία είναι προετοιμασμένη να κάνει. Σε ό,τι αφορά τη δική μου ασφάλεια, ο χρόνος που θα με έκανε να σωπάσω πέρασε» αναφέρει ο κ. Κράουτς, συμπληρώνοντας πως «η σπείρα δε με τρομάζει, το φως της ζωής μου έσβησε με τον θάνατο της πανέμορφης κόρης μου».

Σχετικά με τον ρόλο που θεωρεί πως έπαιξαν οι γονείς του λέει: «Ο πιλότος όσο και οι γονείς του ήταν προετοιμασμένοι να δηλώσουν ότι δεν υπήρχε τέτοια επιστολή. Παρόλο που είχαν δει και οι δύο το γράμμα, θα ορκίζονταν πως δεν υπήρχε». 

Ανατροπή στη δίκη του πιλότου: Απορρίφθηκε το αίτημά του για διακοπή 

Πατέρας Καρολάιν: «Δε θα επιτρέψω ποτέ στην εγγονή μου να έρθει στην Ελλάδα»

Για την εγγονή του, Λυδία, λέει πως δε θα επιτρέψει ποτέ να έρθει στην Ελλάδα διότι θα ήθελαν να τη δουν οι γονείς του πιλότου.

«Μπορείτε να φανταστείτε με τι ανοησίες θα μπορούσε να γεμίσει το κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού ένα τέτοιο ζευγάρι βουτηγμένο στο ψέμα; Κατέπεσαν κάθε δικαιώματός τους να τη δουν όταν επαναλαμβανόμενα ψεύδονταν και υπονοούσαν ότι εγώ ήμουν αυτός που έλεγε ψέματα για το γράμμα».

Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα να πάει στις Φιλιππίνες μόλις το σπίτι του πουληθεί και τακτοποιηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες στην Ελλάδα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top