Μύκονος: Αγγελία για μοντέλα «κράχτες» - Ποιες είναι οι παροχές

Υψηλός μισθός, δωρέαν τροφή, στέγη και διασκέδαση

Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει και τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους στις προτιμήσεις των τουριστών. Ένα από αυτά και η Μύκονος, που παραδοσιακά προσελκύει πλήθος επισκεπτών, εκπροσώπων της εγχώριας και της ξένης showbiz, αλλά και του διεθνούς jet set. 

Μύκονος: Συλλήψεις σε πάρτι υψηλών προσκεκλημένων σε βίλα με… κοκαΐνη

Μάλιστα οι επιχειρηματίες του νησιού, εκτός από υπαλλήλους στην εστίαση, αναζητούν και όμορφες κυρίες, οι οποίες θα αναλάβουν ρόλο… «κράχτη» στις διάσημες παραλίες του νησιού για να προσελκύουν ευκατάστατους πελάτες στα πανάκριβα beach bar τους. 

Μύκονος: Ζητείται τυλιχτής σε σουβλατζίδικο με… 3.600 ευρώ τον μήνα!

Μια τέτοια αγγελία αλίευσε στο Facebook ο Κρικόρ Τσακιτζιάν, o οποίος τη μοιράστηκε με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στη Μύκονο

«Ζητούνται μοντέλα για πρώτη ξαπλώστρα – κύμα σε ρόλο κράχτη», αναφέρει η αγγελία και σύμφωνα με αυτήν παρέχονται στέγη, τροφή, διασκέδαση και υψηλός μισθός. 

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν τι ανταπόκριση είχε η συγκεκριμένη αγγελία, αλλά όλα θα φανούν στις παπαρατσίστικες φωτογραφίες από την Ψαρού και τις άλλες κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου, όπου θα παρελάσουν καλλίγραμμες καλλονές με τα μπικίνι τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top