Ρόδος: Μαρτυρικός ο θάνατος της 75χρονης - Την έπνιξε ενώ ήταν ξύπνια

Καταπέλτης η εισαγγελέας για την οικιακή βοηθό που έπνιξε την 75χρονη

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Καταπέλτης είναι η εισαγγελική πρόταση για την οικιακή βοηθό που κατηγορείται ότι σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε στη Ρόδο. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ μετά τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης ότι είχε δολοφονήσει και άλλους ηλικιωμένους. 

Ρόδος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην οικιακή βοηθό

H εισαγγελέας περιγράφει βάσει του αποδεικτικού υλικού τα όσα έγιναν τον Νοέμβριο του 2022 στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στη Ρόδο. 

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, η κατηγορούμενη ενοχλημένη  από τις συνεχείς οχλήσεις της ηλικιωμένης η οποία «μουρμούριζε» όλο το βράδυ και δεν την άφηνε να κοιμηθεί, ευρισκόμενη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και εκμεταλλευόμενη τις υπέρτερες σωματικές της δυνάμεις, έφραξε αρχικά με την παλάμη του χεριού της τη στοματική και ρινική κοιλότητα της 75χρονης η οποία ούσα ξύπνια βρισκόταν στο κρεβάτι της.

Η γυναίκα προσπάθησε να σωθεί και είχε ένα μαρτυρικό θάνατο. Η οικιακή βοηθός στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία λέγοντας «Ελάτε την έπνιξα».

Το δεύτερο σοκ για τους αστυνομικούς ήταν ότι η γυναίκα έκανε λόγο για θανάτους και άλλων ηλικιωμένων για τους οποίους όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο.

«Ελάτε γιατί την έπνιξα» - Οικιακή βοηθός σκότωσε ηλικιωμένη στη Ρόδο

Η εισαγγελέας στην πρότασή της αναφέρει ότι η οικιακή βοηθός πρέπει να δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο καθώς όταν έκανε το έγκλημα δεν είχε πλήρως αλλοιωμένο επίπεδο συνείδησης.

Η κατηγορουμένη ειχε ισχυριστεί ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.


 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top