Χαϊδάρι: Ο 29χρονος τη στιγμή που μετρά τα λεφτά του άτυχου ταξιτζή

Βίντεο ντοκουμέντο

Στα χέρια της Aσφάλειας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο ληστής που είχε επιτεθεί με όπλο στον οδηγό ταξί στο Χαϊδάρι. Το θύμα δεν είχε αντέξει το σοκ και είχε «σβήσει» μέσα στο ταξί. Λίγες μέρες μετά είχε ληστέψει ακόμη έναν οδηγό ο οποίος μιλά αποκλειστικά στο Star.

Νεκρός οδηγός ταξί στο Χαϊδάρι: Συνελήφθη ο άνδρας που τον λήστεψε

Ο δράστης μετράει τα χρήματα που μόλις έχει κλέψει απο τον άτυχο οδηγό ταξί. Κινείται αμέριμνος στον δρόμο με τη λεία στα χέρια την ώρα που το θύμα άφηνε την τελευταία του ανάσα μέσα στο ταξί. Ο άτυχος άνδρας έπαθε σοκ αντικρύζοντας το όπλο.

Στα χέρια της Aσφάλειας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο ληστής που είχε επιτεθεί με όπλο στον οδηγό ταξί στο Χαϊδάρι.

Στα χέρια της Aσφάλειας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο ληστής που είχε επιτεθεί με όπλο στον οδηγό ταξί στο Χαϊδάρι.

Είναι το πρώτο ντοκουμέντο που έφτασε στα χέρια της Ασφάλειας. Αυτό που οδήγησε αρχικά στην ταυτοποίηση  και στη συνέχεια στη σύλληψη του 29χρονου δράστη.

Η ληστεία έγινε στην Ηρώων Πολυτεχνείου στο Χαϊδάρι. Επάνω στον οδηγό ταξί δεν είχε βρεθεί ούτε ένα ευρώ, είχε βρεθεί όμως το κινητό του τηλέφωνο. Λίγα μέτρα μακριά απο το ταξί είχε βρεθεί στο οδόστρωμα το κλειδί του οχήματος στραβωμένο. Από την πρώτη στιγμή η Ασφάλεια υποψιαζόταν πως πρόκειται για ληστεία.

Στενός φίλος του άτυχου οδηγού μιλά στο Star: «Ήξερε Τάε Κβον Ντο και δεν υπήρχε περίπτωση ένας άνθρωπος να μπορεί να τον κάνει καλά. Ήταν κι άλλος μαζί κατά πάσα πιθανότητα τον είχαν πιάσει απο τον λαιμό για να του κοπεί η αναπνοή και να πέσει χαμηλά το οξυγόνο του. Το αμάξι του ήταν καινούργιο, δύο μηνών αμάξι, οι δυο πόρτες του συνοδηγού ήταν τσαλακωμένες. Κράταγε τα λεφτά πάνω του, την επομένη απο το άσχημο αυτό περιστατικό ο Θοδωρής επρόκειτο να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού και το ταξί όλο το μήνα, άρα ήταν αρκετά τα λεφτά». 

Ο δράστης όταν συνελήφθη σήμερα το πρωί ομολόγησε την πράξη του.

Δεν απείλησα με το όπλο τον οδηγό ταξί που πέθανε, του είπα μόνο "δώσε μου τα λεφτά σου". Πήρα τα χρήματα, άρπαξα τα κλειδιά από τη μίζα για να μη με κυνηγήσει, τα πέταξα μακριά και έφυγα. Δεν ήξερα ότι πέθανε

Στα χέρια της Aσφάλειας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο ληστής που είχε επιτεθεί με όπλο στον οδηγό ταξί στο Χαϊδάρι.

Μάλιστα λίγα 24ωρα μετά τη ληστεία σε βάρος του 50χρονου, ο ένοπλος κακοποιός «χτύπησε» και πάλι.

Ο δράστης προσποιήθηκε τον πελάτη και επιβιβάστηκε σε ταξί στην οδό Αχαρνών, ενώ ζήτησε απο τον οδηγό να κατευθυνθεί προς τη Δυτική Αττική.

Ο δράστης θα απολογηθεί αύριο το πρωί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top