Θρήνος για 28χρονο αθλητή - «Έπαθε μπροστά μου 4 ανακοπές!»

Περιπλανήθηκε σε τρία νοσοκομεία μέχρι που κατέληξε

Ο σύζυγος ασθενούς μήνυσε τη διοίκηση του νοσοκομείου Γιαννιτσών για αργοπορία να εμφανιστεί γιατρός στα επείγοντα, όπου μετέφερε την άρρωστη γυναίκα του. Την ίδια ώρα, η διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε ΕΔΕ για τα αίτια που ένας νεαρός αθλητής τελικά κατέληξε από ανακοπή, αφού περιπλανήθηκε σε τρία νοσοκομεία και δεν κατάφερε να μπει σε αιμοδυναμικό τμήμα.

Η μητέρα του Γιώργου αναρωτιέται πώς το παιδί της, αθλητής «έφυγε» από τη ζωή τόσο απροσδόκητα. Ο νέος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε αιμοδυναμικό τμήμα που διέθετε το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης. Όμως δεν υπήρχε κενό κρεβάτι και έγινε τελικά η μεταφορά του στο νοσοκομείο Τρικάλων, 50 χλμ μακριά.

«Με πήρε τηλέφωνο ότι είχε πόνο στο στήθος και την πλάτη. Πήγαμε στο Γενικό Λάρισας, έπαθε μπροστά μου έμφραγμα και τέσσερις ανακοπές. Έπρεπε να κάνουμε στεφανιογραφία στο Πανεπιστημιανό, αλλά δεν υπήρχε κρεβάτι. Στα Τρίκαλα έφτασε νεκρός! Στη διαδρομή έγιναν δύο επιπλοκές και πέθανε!», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του νεαρού.

Νεκρός 28χρονος αθλητής - Έπαθε τέσσερις ανακοπές μπροστά στη μητέρα του

Συντετριμμένη η μητέρα του 28χρονου αθλητή ζητά δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού της / Φωτογραφία από δελτίο ειδήσεων Star

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ περιμένει αύριο τα αποτελέσματα της ΕΔΕ για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες.

Σύζυγος ασθενούς μήνυσε τη διοίκηση του Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Ο κ. Κωνσταντίνος κατήγγειλε στο Star ότι μετέφερε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο της πόλης με αφόρητους πόνους στην κοιλιά, όμως στα επείγοντα του νοσοκομείου των Γιαννιτσών περίμεναν για δύο ώρες, χωρίς να εμφανιστεί γιατρός! 

Ο σύζυγος της ασθενούς ισχυρίζεται ότι μόλς παραπονέθηκε για την αργοπορία, δέχθηκε φραστική επίθεση από τον διοικητή του νοσοκομείου.

Με δελτίο τύπου η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει πως όσα ισχυρίζεται ο καταγγέλλων είναι ανυπόστατα και η διαχείρηση του περιστατικού ήταν η ενδεικνυόμενη από γιατρό ειδικότητας ανάλογης του περιστατικού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top