Toν χτύπησαν και του έσπασαν το αμάξι γιατί... «πάρκαρε στην περιοχή τους»!

Άγρια επίθεση από συμμορία ανηλίκων στον Άγιο Στέφανο

Δείτε το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συμμορίες ανηλίκων στον Άγιο Στέφανο κάνουν επιθέσεις σε καθηγήτριες και μαθητές. Θύμα τους έπεσε και ένας 19χρονος τον οποίο χτύπησαν και του έσπασαν το αυτοκίνητο απλά γιατί... «πάρκαρε στην περιοχή τους». 

Συγκλονίζει μητέρα: «Έδερναν το παιδί μου και τα άκουγα όλα στο τηλέφωνο»

«Δεκαπέντε άτομα ηλικίας ηλικίας 15 μέχρι 18 ετών μου επιτέθηκαν και με χτυπούσαν ανελέητα» είπε ο 19χρονος στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

Ο Γιάννης το βράδυ της Παρασκευής είχε βγει βόλτα με το αυτοκίνητό του μαζί με έναν φίλο του. Έκανε όμως ένα...λάθος. Πάρκαρε σε ένα σημείο όπου μια ομάδα ανηλίκων θεωρεί «περιοχή της».

Άγιος Στέφανος: Τον έσπασαν στο ξύλο γιατί «πάρκαρε στην περιοχή τους»

Φώναζαν "φύγε από εδώ τι κάνεις είναι η περιοχή μου", μας έβριζαν και κοπανούσαν το αμάξι.

«Βγαίνω έξω, σπάνε τον καθρέφτη μπροστά το φτερό, μου έρχονται 15 άτομα άρχισαν να με κοπανούν στο πρόσωπο στο μάτι, πάνω από τα αυτιά, στο σώμα και μετά έρχονται ένας δυο και κοπανήσανε το παράθυρο με κλωτσιές» λέει ο 19χρονος.

Άγιος Στέφανος: Τον έσπασαν στο ξύλο γιατί «πάρκαρε στην περιοχή τους»

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η επίθεση έγινε στην Ηρώων Πολυτεχνείου, έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Πάνω απο 15 ατομα επιτέθηκαν στον Γιάννη ενώ την ίδια ώρα ακινητοποίησαν τον φίλο του προκειμένου να μην μπορέσει να τον βοηθήσει.

Το θύμα πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τους γονείς του και στη συνέχεια κατέθεσαν μήνυση στην Αστυνομία η οποία προσήγαγε ένα άτομο.

Σε Λύκειο στον Αγιο Στέφανο, θύμα ήταν μια διευθύντρια. Πρώην μαθητής την έσπρωξε με αποτέλεσμα η διευθύντρια να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Σε άλλη περίπτωση στον Άγιο Στέφανο εξωσχολικοί κυνήγησαν 17χρονο μαθητή. Το παιδί για να γλιτώσει κρύφτηκε στις τουαλέτες και οι εξωσχολικοί εισέβαλαν στο σχολείο για να τον βρουν.

Οι δραστες έφυγαν πριν φτάσει η Αστυνομία.

      

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top