Δίκη ντράμερ: Την απαλλαγή του λόγω αμφιβολιών ζήτησε ο εισαγγελέας

Κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

O πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού στον Ωρωπό - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για δύο από τις τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών πρότεινε η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. 

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του 70χρονου για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων σε ό,τι αφορά στις άλλες δύο καταγγελίες, όμως τα αδικήματα αυτά δεν μπορούν να τιμωρηθούν καθώς έχουν παραγραφεί. 

Σε κάθειρξη πέντε ετών καταδικάστηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

«Μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να έχουν συμβεί ακριβώς όπως εξιστορήθηκαν από τα παιδιά, όμως σε αντικειμενικά νομικά πλαίσια θεωρώ ότι δεν υπάρχει πλήρης απόδειξη για όλες τις κατηγορίες. Δεν υπάρχει πολλές φορές λογική αληθοφάνεια σε αυτά που λένε. Ίσως να πρόκειται και για ψευδείς αναμνήσεις. Όπως έχουν ειπωθεί από τα παιδιά δεν υπάρχει, συνοχή, αληθοφάνεια και τα υπόλοιπα κριτήρια που θέτει η επιστήμη για να αξιολογήσουμε. Η μνήμη είναι υποκειμενική και μπορούν να εμφυτευθούν και ψευδείς αναμνήσεις», είπε η εισαγγελέας κατά την αγόρευσή της και συνέχισε: 

Δίκη ντράμερ: Τι κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης

«Οι γονείς με ξεπέρασαν, καθώς ενώ βίωναν καταστάσεις σε ενεστώτα χρόνο το άφησαν να περάσει τότε έτσι, αφήνοντας ένα εν δυνάμει κατά τη κρίση τους παιδόφιλο να γίνει ο κίνδυνος για άλλα παιδιά. Αποδυνάμωσαν την αποδεικτική διαδικασία της παρούσας δίκης. Μου αφήνουν κενό. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι κάθονται σε ένα καφενείο και βλέπουν κάποιον με ένα παιδί σε μια αιώρα και δεν κάνουν τίποτα».

Δίκη ντράμερ: «Έβγαλε στην κόρη μου τα πιο διαστροφικά του ένστικτα»

Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί αφού δικαστές και ένορκοι ακούσουν τις αγορεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λακ κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα 2007 – 2015 κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερα ανήλικα κορίτσια κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε κάμπινγκ στον νομό Ηλείας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top