«Το μεροκάματο του τρόμου» - Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος στο Πέραμα

Ο 47χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στα ναυπηγεία Περάματος

Τη ζωή του έχασε ένας 47χρονος ναυτεργάτης, πατέρας δύο παιδιών, σε εργατικό δυστύχημα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, το μεσημέρι της Δευτέρας 29/5.

'Ενας νεκρός σε δυστύχημα με προπέλα πλοίου στα ναυπηγεία Περάματος

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών εξαγωγής πτερυγίου- έλικα σε υπό επισκευή πλοίο, με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος. Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες το πτερύγιο εκτινάχθηκε και αποσυνδέθηκε από τον γάντζο μεταφοράς του κι έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο χειριστής του γερανοφόρου οχήματος και να τραυματιστούν σοβαρά ένας ακόμα 47χρονος κι ένας 43χρονος εργάτης.

Πέραμα: To μήνυμα της συζύγου του άτυχου ναυτεργάτη

Η σύζυγος του άτυχου ναυτεργάτη με επιστολή της στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του ΟΡΕΝ, κάνει λόγο για «μεροκάματα του τρόμου» και ζητά να μην ξεχαστεί η υπόθεση για να μην πονέσουν άλλες οικογένειες άδικα.

Τραγωδία στο Πέραμα: Σοκάρουν οι εικόνες - «Έχασα την αγάπη μου»

«Καλημέρα σας. Είμαι η σύζυγος του αδικοχαμένου εργάτη στο Πέραμα. Θα ήθελα να μεταφέρετε τα λόγια μου εις μνήμην του συζύγου μου.  Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ευαισθητοποιήσει και να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο “μεροκάματο του τρόμου”. Να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα. 

Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει! Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. 

Θρήνος στο Πέραμα: Πατέρας δύο παιδιών ο 47χρονος που σκοτώθηκε

Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων.  Με εκτίμηση σε όλες τις οικογένειες που χάνουν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους». 

Πέραμα: Τέσσερις συλλήψεις για το εργατικό δυστύχημα

Οι συνάδελφοί του και εργαζόμενοι στη ζώνη κήρυξαν πραγματοποίησαν χθες 24ωρη απεργία, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπήρξαν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, ενώ οι κινητοποιήσεις του συνεχίζονται και σήμερα. Για το τραγικό εργατικό δυστύχημα έγιναν τέσσερις συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο πλοίαρχος του πλοίου, ο τεχνικός ασφαλείας – επιβλέπων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων, ο εργοδότης του χειριστή του γερανοφόρου οχήματος και ο εκπρόσωπος της εταιρείας που διενεργούσε τις επισκευαστικές εργασίες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top