Θρήνος στο Πέραμα: Πατέρας δύο παιδιών ο 47χρονος που σκοτώθηκε

Τι καταγγέλλουν οι συνάδελφοί του

Θρήνος στο Πέραμα για τον νεκρό εργαζόμενο τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τραγωδία με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε τη Δευτέρα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι συνάδελφοι τους κήρυξαν σήμερα 24ωρη απεργία, ζητώντας να ενταθούν οι έλεγχοι για τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να μη θρηνήσουν άλλα θύματα.

Τραγωδία στο Πέραμα: Σοκάρουν οι εικόνες - «Έχασα την αγάπη μου»

Μια προπέλα που βρίσκεται σε μία από τις τρεις πλωτές δεξαμενές της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος ήταν εκείνη που έκοψε το νήμα της ζωής του 47χρονου εργαζόμενου και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, μίας κόρης 13 ετών και ενός γιου 22 ετών. 

Πέραμα: Ένας νεκρός σε εργατικό ατύχημα

Η προπέλα καταπλάκωσε τρεις εργαζόμενους, με αποτέλεσμα ο ένας να βρει τραγικό θάνατο / Φωτογραφία από δελτίο του Star

Ο άτυχος ναυτεργάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι άλλοι δύο ναυτεργάτες, που ήταν μαζί του, ο ένας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο «Τζάνειο» και ο άλλος σε ιδιωτική κλινική. 

Το Λιμενικό είναι αυτό που θα βρει τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή που ο χειριστής με ένα ειδικό μηχάνημα προσπαθούσε να κατεβάσει το πτερύγιο της προπέλας.

Πέραμα: 24ωρη απεργία κήρυξαν οι εργαζόμενοι στη ζώνη

Οι συνάδελφοί του και εργαζόμενοι στη ζώνη κήρυξαν για σήμερα 24ωρη απεργία, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπήρξαν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, το πρωί υπήρξε μικροένταση στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Οι 4 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Πειραιά, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δικάσιμο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top