Ξάνθη: «Η 6χρονη πέθανε ακαριαία, είχε κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις»

Θρήνος για το κοριτσάκι που καταπλακώθηκε από τοιχίο

Τραγωδία συνέβη στην Ξάνθη, όταν ένα κοριτσάκι μόλις έξι ετών έχασε τη ζωή του καθώς καταπλακώθηκε από τοιχίο την ώρα που έπαιζε. Το κορίτσι υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και όταν έφθασε στο νοσοκομέιο ήταν ήδη.

Η τραγωδία στο χωριό Δροσερό Ξάνθης συνέβη στις εννιά το βράδυ της Παρασκευής. Το κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, όταν ξαφνικα το τοιχίο που χώριζε τη μία αυλή με την άλλη διπλανού σπιτιού υποχώρησε και τσιμεντόλιθος έπεσε με δύναμη πανω στο παιδί που βρισκόταν ακριβώς δίπλα.

Στην αυλή βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο παππούς που φώναξε έντρομος τους γονείς του παιδιού  οι οποιοι μετέφεραν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά.

Το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, με αιτία τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

«Ήταν απίθανο περιστατικό. Αποκλείστηκε αμέσως η εγκληματική ενέργεια. Αποκόλλησε ένα κομμάτι μαζί με τσιμεντόλιθο, ήταν ολόκληρο κομμάτι. Αιτία θανάτου είναι οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ακαριαίος θάνατος εκεί επί τοπου», δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Η αστυνομία διερευνά τώρα πώς υποχώρησε το τοιχίο καταπλακώνοντας τη μικρούλα που έπαιζε αμέριμνη.

Τραγικά πρόσωπα οι γονείς του παιδιού που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top