Νέα Ερυθραία: 21χρονος προσπάθησε να βιάσει πρώην συμμαθήτριά του σε πάρτι

Η κοπέλα επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της - Τι κατέθεσε

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσει ένας άντρας 21 ετών που αποπειράθηκε να βιάσει πρώην συμμαθήτριά του, σε πάρτι γενεθλίων στη Νέα Ερυθραία

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο 28χρονος τράπερ για βιασμό ανήλικης

Στο βούλευμα καταπέλτη για τον νεαρό περιγράφεται λεπτό λεπτό πώς ένα πάρτι γενεθλίων μεταξύ πρώην συμμαθητών σε σπίτι μετατράπηκε σε εφιάλτη για τη 19χρονη φοιτήτρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Την παρέσυρε  στον κήπο του σπιτιού όπου, σύμφωνα με το Δικαστικό Συμβούλιο:

«Κατάφερε να τη ρίξει στο έδαφος και να ξαπλώσει επάνω της. Η ίδια αντιστεκόμενη ούσα τρομοκρατημένη και σοκαρισμένη από όσα συνέβαιναν σε βάρος της και χωρίς τη συναίνεσή της, τον παρακαλούσε να σταματήσει,  λέγοντας του “Δε θέλω, σταμάτα, τι είναι αυτά που κάνεις, άσε με, σε παρακαλώ σταμάτα».

Τη νεαρή κοπέλα έσωσαν δύο καλεσμένοι του πάρτι που εντελώς τυχαία εκείνη τη στιγμή βγήκαν στον κήπο. Σήκωσαν με τη βία τον νεαρό άντρα πάνω από την κοπέλα και έκπληκτοι τον άκουγαν να τους επιτίθεται, γιατί όπως τους είπε...τον διέκοψαν.

Η κατάθεση της νεαρής φοιτήτριας συγκλονίζει: «Βρισκόμουν σε πανικό και αδυνατώντας να αρθρώσω προτάσεις, είχα ξεσπάσει σε λυγμούς και μονολογούσα “προσπάθησε να με βιάσει, προσπάθησε να με βιάσει”. Ήμουν σε κατάσταση σοκ, παράλληλα βιώνοντας έντονα το συναίσθημα της ντροπής, για την εξευτελιστική και χυδαία πράξη την οποία είχα υποστεί, δεν ανέφερα το παραμικρό στους γονείς μου».

Η κοπέλα αδυνατούσε να διαχειριστεί τα όσα έγιναν και επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της. Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό μετά από τη μήνυση που κατέθεσε.

Ο νεαρός άντρας στην απολογία του επικαλέστηκε ολική απώλεια μνήμης και συνειδήσεως  λόγω αλκοόλ. Τώρα θα δικαστεί με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της εξύβρισης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top