Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο 28χρονος τράπερ για βιασμό ανήλικης

Τι κατήγγειλε η 16χρονη- Διεκόπη η δίκη για τις 9 Ιουνίου

Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη του τράπερ ηλικίας 28 ετών, που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει τις αρχές και την περίοδο της καραντίνας, καθώς είχε κάνει γύρισμα video clip μη τηρώντας τα μέτρα προστασίας. 

Ο γνωστός τράπερ φέρεται ότι βίασε μία 16χρονη κοπέλα πριν από ένα χρόνο σε ερημική περιοχή στον Λαγκαδά. Σήμερα βρέθηκε ενώπιον των δικαστών.

Κρήτη: Ελεύθεροι υπό όρους ο τράπερ και ο φίλος του για την υπόθεση βιασμού

«Δεν ισχύει ούτε αρπαγή, ούτε κάποιος βιασμός. Ήμουν λίγο πιεστικός λεκτικά και το λάθος μου είναι που επέμενα με τις λέξεις, δηλαδή να πω ένα τέλος. Αυτό ήταν βλακεία μου και ζητάω συγγνώμη» είχε πει ο τράπερ στην Τασούλα Παπανικολάου στις 30/6/22.

Ο 28χρονος τράπερ είχε γνωρίσει το ανήλικο κορίτσι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συναντήθηκε μαζί της. Όπως καταγγέλλει η 16χρονη, την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητο του και την οδήγησε σε απόμερο σημείο. Εκεί την ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Ο 28χρονος τράπερ που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Ο 28χρονος τράπερ που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

«Η κοινωνία πρέπει να δώσει το μήνυμα ότι όταν λέμε “όχι” να είναι όχι και έτσι καταγράφεται στις δικαστικές αίθουσες» δήλωσε ο δικηγόρος της 16χρονης, Αναστάσιος Τρελλόπουλος.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η ανήλικη

Η 16χρονη κοπέλα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως είπε η μητέρα της. Έχει κλειστεί στον εαυτό της μάλιστα την παρακολουθούν δύο παιδοψυχολόγοι.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της ανήλικης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια: «Ενέκυψαν αντιφάσεις και επιστημονικά ευρήματα που διαψεύδουν την ανήλικη. Δεν έλεγε “σταμάτα”, έλεγε “δε θέλω”. Πλην όμως η όλη της συμπεριφορά και του σώματος και της ίδιας, ήταν εντελώς διαφορετική από το “δε θέλω”»

O τράπερ έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές

Ο νεαρός τράπερ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία όταν κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε πραγματοποιήσει  γύρισμα video clip κρατώντας όπλα με πλήθος κόσμου να τον πλαισιώνει. Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 9 Ιουνίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top