Κρήτη: Ελεύθεροι υπό όρους ο τράπερ και ο φίλος του για την υπόθεση βιασμού

Κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης

Ρεπορτάζ για την υπόθεση του γνωστού τράπερ που κατηγορείται για βιασμό στην Κρήτη / Βίντεο από Alpha 

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν, με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Ρεθύμνου, ο γνωστός τράπερ και ο 30χρονος συνεργάτης του που κατηγορούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης στην Κρήτη.

Κρήτη: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο τράπερ και ο φίλος του

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretalive.gr, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ έκαστος.

Κρήτη: Ελεύθεροι υπό όρους ο τράπερ και ο φίλος του

Κρήτη: Ελεύθεροι υπό όρους ο γνωστός τράπερ και ο φίλος του

Σε δήλωσή του, ο συνήγορος του γνωστού τράπερ, Ελ. Κάρτσωνας, επισήμανε: «Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης προβαίνοντας στην δικαιοπολιτικά και δικονομικά επιβεβλημένη αμερόληπτη σταχυολόγηση του αποδεικτικού υλικού απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχουν δικαιοκρατικά όρια επαληθεύσιμα και άξια σεβασμού στην ποινική διαδικασία ως και ότι πέραν της ανάγκης προστασίας της τιμής και της υπόληψης του εκάστοτε καταγγέλλοντος, υφίσταται ανάγκη προστασίας της τιμής και της υπόληψης των αδίκως κατηγορουμένων συμπολιτών μας. Είμαστε βέβαιοι και για την δια βουλεύματος απαλλαγή των εντολέων μας».

Κρήτη: «Ο τράπερ μεγάλωσε με μάνα και αδελφή - Σέβεται το γυναικείο φύλο»

Κρήτη: Η καταγγελία της 19χρονης για ομαδικό βιασμό

Η 19χρονη καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του τράπερ στο Ρέθυμνο.

Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα ακολούθησε τον 23χρονο φίλο του τράπερ στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το team. Αφού ήπιαν και κάπνισαν, η κοπέλα κατήγγειλε ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς. 

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωϊνές ώρες. Την ίδια μέρα ακολούθησε η καταγγελία της στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Κρήτη: Παραδόθηκε ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top