Κρήτη: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο τράπερ και ο φίλος του

Διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακρίτριας-Τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις

Όσα είπε ο δικηγόρος του γνωστού τράπερ, Νίκος Αλετράς, στην εκπομπή του Alpha «T-Live»

Μαραθώνια ήταν η διαδικασία των απολογιών και της τελικής απόφασης Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για τον 24χρονο τράπερ που κατηγορείται, μαζί με δύο φίλους του, για ομαδικό βιασμό 19χρονης, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Υπήρξε διαφωνία, με τις πληροφορίες του cretalive να αναφέρουν ότι η μεν Ανακρίτρια τάχθηκε υπέρ του να αφεθούν ελεύθεροι με όρους, ο δε Εισαγγελέας υπέρ της προφυλάκισης.

Κρήτη: Δίωξη για ομαδικό βιασμό σε γνωστό τράπερ και δύο φίλους του

Η ποινική τους μεταχείριση θα κριθεί τώρα από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Ρεθύμνου, που κανονικά προβλέπεται να συνεδριάσει εντός πέντε ημερών. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κάποια ζητήματα, όπως το πού θα βρίσκονται μέχρι τότε οι δύο κατηγορούμενοι. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις διατάσσεται η κατ' οίκον κράτηση μέχρι να συνεδριάσει και να αποφανθεί το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Οι δύο κατηγορούμενοι όμως δε ζουν στην Κρήτη. Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαριστεί εντός της ημέρας.

O γνωστός ράπερ που κατηγορείται για βιασμό

O γνωστός ράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 23χρονος Έλληνας συνεργάτης του τράπερ, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης, ύψους 3.000 ευρώ. 

Κρήτη: Διαμαρτυρία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου υπέρ της 19χρονης

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των απολογιών του μουσικού και του 30χρονου φίλου του, αλβανικής καταγωγής, έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου και οι «Catσούλες» προς στήριξη της κοπέλας. Σε ένα από τα πανό τους αναγράφεται: «Αδελφή μας, εμείς σε πιστεύουμε». 

Ο τράπερ φαίνεται να αρνείται όλες τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του,  Νίκο Αλετρά, ο οποίος μίλησε χθες στην εκπομπή του Alpha “T-Live”, υποστήριξε ότι σύμφωνα με τη δικογραφία «δεν υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία που απαιτεί ο νόμος περί βιασμού».

Κρήτη: «Ο τράπερ μεγάλωσε με μάνα και αδελφή - Σέβεται το γυναικείο φύλο»

Κρήτη: Από τη συναυλία του τράπερ στην καταγγελία 19χρονης για ομαδικό βιασμό

Η 19χρονη καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του τράπερ στο Ρέθυμνο. Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα ακολούθησε τον 23χρονο φίλο του τράπερ στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το team. Αφού ήπιαν και κάπνισαν, η κοπέλα κατήγγειλε ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς. 

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας. Την ίδια μέρα ακολούθησε η καταγγελία της στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top