Δεν άντεξε τον θάνατο της εγκύου συζύγου του - «Έσβησε» μετά από δύο μήνες

Ο γυναικολόγος της Πάολας καταδικάστηκε για ιατρική αμέλεια

Ο κύριος Νίκος μιλάει συγκινημένος  για την απώλεια της κόρης του και του γάμπρου του μέσα σε λίγους μήνες / Αλήθειες με τη Ζήνα

Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα του κ. Νίκου, ενός 62χρονου παππού από την Πάτρα που έγινε πατέρας και μητέρα για τα δύο του εγγόνια, όταν «έφυγαν» οι γονείς τους.

Η μητέρα τους πέθανε λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Η γυναίκα κατέληξε από ιατρική αμέλεια, όπως καταγγέλλει ο κ.Νίκος. 

Λίγους μήνες αργότερα «έσβησε» και ο 30χρονος σύζυγός της από ανακοπή. Η 11χρονη σήμερα Μελίνα και ο 8χρονος Ραφαήλ έμειναν ορφανά και από τους δύο γονείς τους.

Πάτρα: Πέθανε δύο μήνες μετά τον θάνατο της εγκύου συζύγου του

«Δεν προλάβαμε να πενθήσουμε τα παιδιά μας. Έπρεπε να σταθούμε στα εγγόνια μας, στο πώς θα πορευτούν αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο κ. Νίκος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Παππούς στην Πάτρα στέκεται πατέρας και μητέρα στα δύο ανήλικα εγγόνια του που έμεινα ορφανά

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο...

Η Πάολα και ο Νίκος ήταν μαζί περισσότερα από 10 χρόνια. Ήταν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι που θα ερχόταν στη ζωή το τρίτο παιδάκι τους. Όμως η άτυχη μητέρα στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, ξεκίνησαν οι επιπλοκές, αφού άρχισε να ανεβάζει πίεση. Ο ιατρός τη διαβεβαίωνε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Ένα πρωινό, η Πάολα έπεσε την ώρα που πήγε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ο τετράχρονος γιος της, ο Ραφαήλ, προσπαθούσε για τρεις ώρες να την «ξυπνήσει», αλλά μάταια. Ώρες αργότερα, οι γείτονες δεν είδαν κινητικότητα στο σπίτι και ανησύχησαν. Πήγαν να δουν τι συμβαίνει, ο μικρός τους άνοιξε την πόρτα και βρήκαν την έγκυο χωρίς τις αισθήσεις της. Μητέρα και έμβρυο είχαν «φύγει» από τη ζωή.

Πέθανε δύο μήνες μετά τον θάνατο της εγκύου συζύγου του

Δύο μήνες αργότερα «έσβησε» και ο Νίκος από ανακοπή. Δεν μπόρεσε να αντέξει την απώλεια της αγαπημένης του γυναίκας.

«Άνοιξε η καρδιά του σαν τριαντάφυλλο. Δεν άντεξε από τη στεναχώρια του, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Την ώρα που την έθαβαν της έλεγε "Θα έρθω σύντομα κοντά σου"», είπε με δάκρυα στα μάτια ο κ. Νίκος.

Η Πάολα και ο Νίκος πέθαναν με διαφορά δύο μηνών

«Ο γαμπρός μου ήταν ένα εξαίρετο παιδί, την αγαπούσε πολύ και μας το απέδειξε. Όταν έφυγε η Πάολα του είχα πει ότι ήταν πολύ νέος και ότι θα μπορούσε να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Εκείνος, όμως, δεν ήθελε. Έλεγε ότι η Πάολα ήταν η μισή ζωή του», πρόσθεσε.

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος της Πάολας κατηγορήθηκε για ιατρική αμέλεια και καταδικάστηκε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top