Υπάλληλος ΑμεΑ σε ΚΕΠ: «Με χτύπησε επικαλούμενος ότι είναι πυγμάχος»

Δέχθηκε επίθεση από πολίτη που πήγε να εξυπηρετηθεί στο ΚΕΠ Πάτρας

Σε ρινγκ μετέτρεψε τα ΚΕΠ στην Πάτρα ένας άνδρας, ο οποίος πήγε στην υπηρεσία και ζητούσε επίμονα να εξυπηρετηθεί. Μάλιστα, επιτέθηκε σε υπάλληλο ΑμεΑ, τον οποίο γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 

«Υπήρξε διαπληκτισμός με συναδέλφισσα και παρενέβην για να σταματήσει. Ο πολίτης με χτύπησε επικαλούμενος ότι είναι πυγμάχος και δε σηκώνει προσβολές ή παρατηρήσεις» είπε το θύμα της επίθεσης στην Κωνσταντίνα Τσεγγενέ και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πάτρα: 45χρονος χτύπησε άτομο ΑμεΑ στα ΚΕΠ - Video

Ο υπάλληλος ΑΜΕΑ του ΚΕΠ στην Πάτρα, που δέχτηκε γροθιά στο σαγόνι, λέει ότι ο άνθρωπος που του επιτέθηκε χρειάζεται βοήθεια.

Ο πολίτης έχει ψυχολογικά, χρειάζεται αγάπη, θέλει βοήθεια

Ο δράστης πήγε στα ΚΕΠ για ένα γνήσιο υπογραφής. Όταν του εξήγησαν όμως ότι η ταυτότητα του ήταν τόσο παλιά που δε διακρίνονταν τα στοιχεία του και δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν, άρχισε να φωνάζει και να επιτίθεται λεκτικά στην υπάλληλο. Τότε ο συνάδελφός της που είναι ΑΜΕΑ προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και δέχθηκε μπουνιά στο πρόσωπο. 

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια προϊσταμένη διεύθυνσης εξυπηρέτησης πολιτών, Άννα Αντωνοπούλου ο εν λόγω πολίτης έβριζε αισχρά την υπάλληλο και έφτυνε στο γκισέ.

Το θύμα του ξυλοδαρμού κατέθεσε μήνυση, ενώ ο δράστης παραμένει άφαντος. Όταν άκουσε τους υπαλλήλους να καλούν την αστυνομία έφυγε τρέχοντας αφήνοντας πίσω του όμως το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τώρα βρίσκεται στο σπίτι του. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στην υπηρεσία του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top