Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 52χρονο επειδή τάιζε αδέσποτα

Για το συμβάν συνελήφθησαν δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 42 ετών

Θανάσιμα τραυματίστηκε 52χρονος, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή της Νεάπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Για το συμβάν συνελήφθησαν δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 42 ετών.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φερόμενοι ως δράστες που έχουν συλληφθεί για τον θάνατο του 52χρονου είναι δύο αδέλφια από την Αρμενία οι οποίοι μένουν στην γειτονιά που το θύμα διατηρούσε επιχείρηση.

Τα δύο αδέλφια φέρεται ότι επιτέθηκαν στο θύμα με κλωτσιές και μπουνιές, έξω από το γραφείο τελετών που διατηρεί τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με κατοίκους της Νεάπολης, στη συμβολή των οδών Μαδυτου και Αγαθουπολεως.

Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο η διένεξη να ξεκίνησε όταν το θύμα βγήκε από το θύμα βγήκε για να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς, κάτι το οποίο συνήθιζε.

Ο γιος του θύματος ανέφερε ότι οι δράστες είναι δύο Αρμένιοι που μένουν στην ίδια γειτονιά της Νεάπολης που ο 52χρονος πατέρας του διατηρούσε την επιχείρηση. «Πρέπει να βγήκε να ταΐσει τα ζώα και τον σκότωσαν», αναφέρει.

Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο δράστες πριν επιτεθούν στον 52χρονο, ανέφερε ότι οι δύο Αρμένιοι ήταν νωρίτερα έξω από το μαγαζί, χτυπούσαν τα τζάμια, έβριζαν και φωναζαν στον 52χρονο να βγει έξω.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top