Πώς συνδέεται ο θάνατος επιχειρηματία με τη δολοφονία Καραϊβάζ;

Η απάντηση της οικογένειας του επιχειρηματία

Στη διαλεύκανση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γ.Μ. ελπίζει η οικογένεια του θύματος, τονίζοντας πως στοχεύει στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.

Αποζημίωση 500.000 ευρώ για ψυχική οδύνη στην οικογένεια της μικρής Μελίνας

Το θέμα παίρνει νέα τροπή τις τελευταίες μέρες, καθώς δημοσιεύματα εμπλέκουν στην υπόθεση τον έναν από τους δύο αδερφούς που συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τον Απρίλιο του 2021.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση προς τους συγγενείς του δολοφονηθέντος επιχειρηματία, όπως τονίζει η δικηγόρος του πατέρα και της αδερφής του επιχειρηματία, Βάσω Πανταζή.

Δημοσιεύματα συνδέουν τον θάνατο επιχειρηματία με τη δολοφονία Καραϊβάζ

Άρτα: «Να μη ζήσει κανείς αυτό που ζούμε εμείς» -Τα πρώτα λόγια του πατέρα

Μέσω ανακοίνωσης, η οικογένεια του επιχειρηματία ξεκαθαρίζει πως αναμένει υπομονετικά νεότερα για τους εμπλεκόμενους στο στυγερό έγκλημα, τονίζοντας πως οι διαρροές δε βοηθούν στην υπόθεση.

«Το βήμα της υποστήριξης της κατηγορίας, όταν αφορά μια τόσο σοβαρή υπόθεση ανθρωποκτονίας, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται είτε για διαρροές, είτε για ανώνυμες πληροφορίες, ακριβώς γιατί στόχο έχει να βοηθήσει τη δικαιοσύνη να οδηγήσει στο εδώλιο τον δράστη και τους συνεργούς του.

Είμαστε σε απόλυτη συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα της ΕΛΑΣ και όταν πλέον από τα στοιχεία που θα προκύψουν επίσημα θα αποδοθούν κατηγορίες σε συγκεκριμένα πρόσωπα, θα προβούμε σε κάθε περαιτέρω νομική ενέργεια για να βρεθούν οι ένοχοι στη φυλακή.

Εμείς δεν "δείχνουμε" και δε "φωτογραφίζουμε" ενόχους. Η περαιτέρω διαρροή δήθεν πηγών δε βοηθά στην εξέλιξη της έρευνας και επιθυμούμε να λάβει τέλος. Το παιδί και αδερφός μας υπήρξε σε όλη του τη ζωή έντιμος και καθαρός» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Πανταζή έγινε μέσω δημοσιευμάτων μια προσπάθεια σύνδεσης ασύνδετων δικογραφιών, κάτι που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, διότι αποπροσανατολίζει τις έρευνες.

Γλυκά Νερά: Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του πιλότου

Όλα ξεκίνησαν, συνέχισε η δικηγόρος, από το γεγονός ότι ο φερόμενος αυτουργός της δολοφονίας Καραϊβάζ βρισκόταν και στο περιβάλλον του δολοφονηθέντος επιχειρηματία.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν έχει σχηματιστεί η πεποίθηση ότι ο άνθρωπος αυτός που εμπλέκεται στην υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ σχετίζεται και με την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία με τα αρχικά Γ.Μ., κατέληξε η κ. Πανταζή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top