Άρτα: Πήγε να πέσει από το μπαλκόνι η μητέρα του βρέφους

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 37χρονος πατέρας του μωρού

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγική υπόθεση θανάτου 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα που ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο από τον πατέρα του

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την υπόθεση με τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα. Το κοριτσάκι εξέπνευσε αφότου έμεινε αρκετές ώρες, δεμένο στο καρεκλάκι του, κλεισμένο στο αυτοκίνητο όπου το ξέχασε ο πατέρας του.

Άρτα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους

Στον 37χρονο πατέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση από τον εισαγγελέα Άρτας. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. «Ήταν ένα φρικτό παιχνίδι της μοίρας και μαζί με το μωρό χάθηκαν και άλλες δύο ψυχές» είπε ο δικηγόρος του πατέρα του μωρού, Δημήτρης Λαμπράκης. «Νοσηλεύεται και δεν μπορεί να μιλήσει» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Τι είναι το «Σύνδρομο του Ξεχασμένου Μωρού» - Η επιστημονική εξήγηση

Τα μόνα λόγια του πατέρα ήταν «Να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο. Θα ήθελε να ήταν ο ίδιος στη θέση αυτή παρά το παιδί του», σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Όσα είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του 37χρονου πατέρα του μωρού, Δημήτρης Λαμπράκης- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Όσα είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του 37χρονου πατέρα του μωρού, Δημήτρης Λαμπράκης- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς έφτασαν στο νοσοκομείο στις 14:55 χθες το μεσημέρι. Όταν επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι το μωρό τους είναι νεκρό, κατέρρευσαν. «Εξελίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η μητέρα του παιδιού αλλά και ο πατέρας» είπε στο Action 24 o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Ο κ.Καρβέλης επιβεβαίωσε μάλιστα ότι ο πατέρας του βρέφους είχε τάση αυτοκτονίας, όπως τον ενημέρωσε το προσωπικό του νοσοκομείου. 

Άρτα: Δίωξη στον πατέρα που ξέχασε το βρέφος μέσα στο αμάξι και πέθανε

Οι δύο γονείς νοσηλεύονται σε ξεχωριστά δωμάτια στο νοσοκομείο. Έχουν ψυχολογική υποστήριξη αλλά βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.  Πληροφορίες που μετέδωσε ο διευθυντής του Prisma 91,6, Mιχάλης Μίχος στο Action 24 λένε πως η 27χρονη μητέρα του βρέφους θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της, με πτώση από το μπαλκόνι.

Όσα είπε στο Action24 ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ για τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα

Άρτα: Απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα που ξέχασε το μωρό στο αυτοκίνητο

Για την τραγωδία στην Άρτα μίλησε στο OPEN ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητο στο οποίο ο πατέρας είχε ξεχάσει το βρέφος στο μοιραίο συμβάν της Τρίτης «ήταν σε ένα σημείο απ' όπου διέρχονται πολίτες, αλλά είχε φιμέ τζάμια, και κανείς δεν το είδε».

Τι είναι το «Σύνδρομο του Ξεχασμένου Μωρού» - Η επιστημονική εξήγηση

H σορός του βρέφους θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου θα διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top