Άρτα: Δίωξη στον πατέρα που ξέχασε το βρέφος μέσα στο αμάξι και πέθανε

Ο 37χρονος βρίσκεται σε καταστολή και νοσηλεύεται φρουρούμενος

Πώς έγινε η τραγωδία στην Άρτα με το βρέφος που «έσβησε» μέσα στο αυτοκίνητο, όπου φέρεται να το ξέχασε ο πατέρας του / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε πριν από λίγο ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον πέντε ώρες.

Τραγωδία στην Άρτα: Ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Άρτα: Απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα που ξέχασε το μωρό στο αυτοκίνητο

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς της μητέρας απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού του.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Άρτα: Πώς έγινε η τραγωδία με το βρέφος που «έσβησε» μέσα στο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 37χρονος πατέρας όπως κάθε πρωί πήρε το μωρό για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως δεν έφτασε ποτέ. Στη συνέχεια φέρεται να πήγε στη δουλειά του, έχοντας αφήσει το παιδί κλειδωμένο μέσα στο αμάξι, δεμένο στο καρεκλάκι του.

Μετά από αρκετές ώρες, η μητέρα του βρέφους φέρεται να έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον βρεφονηπιακό σταθμό της κόρης της, όπου της ανέφεραν την απουσία της. Ανήσυχη επικοινώνησε με τον σύζυγό της και τότε εκείνος φέρεται να συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει το παιδί στο αμάξι. Έφυγε από τη δουλειά του, όμως όταν επέστρεψε για να το πάρει, το παιδί ήταν νεκρό. 

Το άψυχο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τις επομένες ώρες αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top