Πάτρα: Tα σημεία- κλειδιά στο βούλευμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Παραπέμπεται σε δίκη για ανθρωποκτονία των δύο άλλων παιδιών της η μητέρα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς κατατέθηκε βούλευμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Κρίσιμες Καταθέσεις Στη Δίκη Της Κατηγορούμενης Μητέρας - Video

Στο μεταξύ, η καθηγήτρια Παιδοκαρδιολογίας, Αγγελική Καρατζά, κλήθηκε να καταθέσει από την υπεράσπιση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτά που κατέθεσε όμως δεν ευχαρίστησαν την πλευρά της κατηγορούμενης. Η κ. Καρατζά θα κινηθεί νομικά αν η κατηγορούμενη και ο συνήγορός της κινηθούν νομικά εναντίον της.

Πάτρα: «Σκεφτήκαμε Τον Εξωγενή Παράγοντα Για Τη Τζωρτζίνα» - Video

«Η καρδιά της Ίριδας ήταν καθαρή» ήταν το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που ισχυρίστηκε η κ.Καρατζά σχετικά με τον θάνατο του βρέφους της οικογένειας.

Βίντεο Ηλιάδη με την 9χρονη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

Νέα βίντεο ντοκουμέντα με την 9χρονη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο είναι στη διάθεση δικαστών και ενόρκων από τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη, ενώ φέρεται να έχει στοιχεία και συνομιλίες με την ιατροδικαστή κ.Τσιόλα, σχετικά με το σύνδρομο Μινχάουζεν.  

H κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα / Eurokinissi Δημητρόπουλος Σωτήρης 31/1/23

H κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα / Eurokinissi Δημητρόπουλος Σωτήρης 31/1/23

Βούλευμα – κόλαφος για θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Την παραπομπή σε δίκη της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπως ανακοίνωσε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, την Παρασκευή, μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Σε δίκη για Μαλένα - Ίριδα η μητέρα: «Ζητώ να διοριστούν ψυχίατροι»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το βούλευμα ακολουθεί την εισαγγελική πρόταση του κ.Πασχάλη. Γίνεται λόγος για διπλή δολοφονία διαμέσου ασφυξίας. 

Ανάμεσα στα σημαντικά στοιχεία του βουλεύματος είναι ότι υιοθετείται πλήρως η γνωμοδότηση των δύο ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα. Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας, η οποία πέθανε ενώ νοσηλευόταν, υπάρχουν μαρτυρίες που μιλούν για αργοπορημένη ενημέρωση των ιατρών. «Υπάρχουν αρκετοί γιατροί που καταθέτουν ότι όταν μπήκαν στον θάλαμο, το σώμα της Μαλένας ήταν ψυχρό, που σημαίνει ό,τι της συνέβη είχε γίνει αρκετά λεπτά νωρίτερα» σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Υπάρχει ακόμη η κατάθεση της νοσηλεύτριας, της τελευταίας που είδε ζωντανή την Τζωρτζίνα, «η οποία λέει ότι στις 16:10 που είδε το παιδί ανέπνεε κανονικά και δεν είχε κάτι στην υγεία του».

Ακόμη, υπάρχουν μαρτυρίες ότι το παιδί ήταν ευδιάθετο εκείνη τη μέρα, είχε παίξει στον παιδότοπο του νοσοκομείου και είχε φάει σουβλάκι.

Σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας, κομβικές ήταν οι καταθέσεις των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν εκείνο το πρωινό στο σπίτι της οικογένειας. «Το βρέφος ήταν άσφυγμα απνοϊκό, είχε μυδρίαση στα μάτια και ψυχρό δέρμα, που σημαίνει ότι είχε φύγει από τη ζωή αρκετά νωρίτερα» ανέφερε ο δημοσιογράφος και επέμεινε στη σημαντική κατάθεση της αδελφής της κατηγορούμενης μητέρας η οποία βρήκε πρώτη την Ίριδα χωρίς τις αισθήσεις της και είχε καταθέσει ότι το μωρό είχε αίμα στα χείλη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top