Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη κουκουλοφόρων σε live μετάδοση - Πηδούσαν ταράτσες

Ο ένας από τους δύο έπεσε στην αγκαλιά του ιερέα πριν παραδοθεί

Ένα απίστευτο περιστατικό καταδίωξης εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί . Αστυνομικοί κυνηγούσαν κουκουλοφόρους, οι οποίοι πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα. Το ανθρωποκυνηγητό μάλιστα καταγράφηκε από τηλεοπτικά συνεργεία. Οι δύο κουκουλοφόροι εν τέλει συνελήφθησαν.

H στιγμή που οι δύο κουκουλοφόροι ταμπουρώθηκαν στο καμπαναριό της εκκλησίας του Αγίου Μηνά- βίντεο ΕΡΤ
 

Όλα ξεκίνησαν όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας πυροσβεστική και αστυνομία ενημερώθηκαν για φωτιά σε κατάστημα ηλεκτρικών, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντόπισαν κουκουλοφόρους σε ταράτσα, θεωρώντας ότι πρόκειται για τους δράστες. 

Η στιγμή που ο πρώτος κουκουλοφόρος πήδηξε σε πυροσβεστικό και στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια/ βίντεο Mega

Η στιγμή που ο πρώτος κουκουλοφόρος πήδηξε σε πυροσβεστικό και στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια/ βίντεο Mega

Οι δύο κουκουλοφόροι φαίνεται πως εγκλωβίστηκαν στο σημείο κι άρχισαν να πηδούν από κτίριο σε κτίριο για να γλιτώσουν τη σύλληψη. Κατέληξαν να κρυφτούν στο καμπαναριό της εκκλησίας του Αγίου Μηνά.

Λίγο πριν τις 07:00 ο ένας από τους δράστες πήδηξε πάνω σε πυροσβεστικό, προσποιήθηκε ότι παραδίνεται και το έβαλε στα πόδια. Λίγα μέτρα πιο κάτω, τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Όλα αυτά, σε live μετάδοση από τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν στο σημείο. 

Σημειώνεται ότι στην προσπάθεια τους να διαφύγουν οι δράστες άνοιξαν πυροσβεστήρα κατά των αστυνομικών και πέταξαν αντικείμενα στον δρόμο. 

Θεσσαλονίκη: O δεύτερος κουκουλοφόρος έπεσε στην αγκαλιά του ιερέα και παραδόθηκε

Ο δεύτερος κουκουλοφόρος παρέμενε στο καμπαναριό της εκκλησίας. Οι αστυνομικοί τον είχαν περικυκλώσει. Ο νεαρός ζήτησε να μιλήσει με τον ιερέα της εκκλησίας, όπως κι έγινε

Μετά από λίγο, παραδόθηκε κατεβαίνοντας από την ταράτσα με σκάλα. Καθώς κατέβαινε, έπεσε στην αγκαλιά του ιερέα και επιβιβάστηκε στο αστυνομικό όχημα. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top