Ίλιον: Πατέρας έβαλε κάμερα στο μπάνιο και κατέγραφε τη 15χρονη κόρη του

Η μητέρα εντόπισε υλικό στο κινητό του και ενημέρωσε τις αρχές

Ένας πατέρας στο Ίλιον κατηγορείται ότι έβαλε κρυφή κάμερα στην τουαλέτα του σπιτιού του και κατέγραφε γυμνή την 15χρονη κόρη του. Η σύζυγός του ανακάλυψε φωτογραφίες στο κινητό του και κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει μια υπόθεση στο Ίλιον, με έναν πατέρα να κατηγορείται ότι κατέγραφε κρυφά γυμνή την έφηβη κόρη του.

Όλα ήρθαν στο φως μετά την καταγγελία της 37χρονης μητέρας της κοπέλας και ενός 16χρονου αγοριού στην αστυνομία. 

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, ανακάλυψε τυχαία στο κινητό του συζύγου της έναν κρυφό φάκελο με υλικό της 15χρονης κόρης της, αλλά και της ίδιας, τραβηγμένο από την τουαλέτα του σπιτιού τους. Στις φωτογραφίες απεικονίζοταν η 15χρονη με εσώρουχα, αλλά και γυμνή. 

Ο πατέρας, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, είχε τοποθετήσει την κρυφή κάμερα πάνω από τον καθρέπτη του νιπτήρα και φέρεται να έχει στην κατοχή του οπτικό υλικό του τελευταίο μήνα.

Η 37χρονη, σε κατάσταση σοκ με αυτά που αντίκρισε, κατάφερε να περάσει στο κινητό της 15-20 από τις περίπου 130 φωτογραφίες, προκειμένου να τις δείξει στις αρχές. Στη συνέχεια ζήτησε από τον σύζυγό της της να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι.

Ο πατέρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, αναστατωμένος, κλειδώθηκε στην τουαλέτα και μετά από λίγο έφυγε από το σπίτι. Η σύζυγος προσπάθησε να εντοπίσει την κρυφή κάμερα, όμως το μόνο που είχε απομείνει ήταν ένα μαγνητάκι, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top