Δύσκολη η κατάσταση του Λάζαρου Λασκαρίδη – Βρέθηκε δεύτερο αιμάτωμα

Τι αναφέρουν οι γιατροί για την υγεία του αντιδημάρχου Καλλιθέας

Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος είχε πέσει από μπαλκόνι στον χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, ο κ. Λαζαρίδης παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς βρέθηκε και δεύτερο αιμάτωμα. 

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του, Δημήτριος Μπόλης, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τον σοβαρό τραυματισμό του αντιδημάρχου.

Το σημείο, από όπου έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης - Star

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στο κτίριο της βιβλιοθήκης προκειμένου, ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού, να δώσει το παρών σε μια εκδήλωση. Εκεί, στηρίχτηκε σε ένα κάγκελο που υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Φέρει επίσης τραύματα στον θώρακα, τον αυχένα, στη σπονδυλική στήλη, αλλά και στα πλευρά.

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο Λάζαρος Λασκαρίδης - Έπεσε από μπαλκόνι

Μετά το ατύχημα στη βιβλιοθήκη η αστυνομία ενημερώθηκε και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας κι έβγαλαν φωτογραφίες. Οι Αρχές μίλησαν με τον υπεύθυνο του δήμου για τις κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ σχηματίζεται δικογραφία σε συνεργασία με την Εισαγγελία για το ατύχημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top