«H Tζωρτζίνα έβλεπε και άκουγε» - Οργισμένη απάντηση Δασκαλάκη σε Κούγια

Συνεχίζεται η δίκη της Πάτρας

 «Η Τζωρτζίνα άκουγε, έβλεπε και είχε πλήρη επίγνωση» - Τι μετέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω του συνηγόρου του για τη Τζωρτζίνα / Βίντεο από ΑΝΤ1

Συνεχίζεται η δίκη της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα που είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση του θανάτου της κόρης της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά στον Κούγια για τη «δωρεά οργάνων» της Τζωρτζίνας

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μετέφερε την οργισμένη αντίδρασή του πατέρα της Τζωρτζίνας για «τα σενάρια που διακινούνται» ότι η κόρη του δεν είχε πλήρη επίγνωση και επαφή με το περιβάλλον.

δίκη της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης

«Η Τζωρτζίνα άκουγε, έβλεπε και είχε πλήρη επίγνωση» λέει μέσω του δικηγόρου του ο Μάνος Δασκαλάκης / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Έστρεψε μάλιστα τα βέλη του προς τη μητέρα του παιδιού τους, σημειώνοντας, πως η κατηγορούμενη μητέρα «επιτρέπει να διακινούνται τέτοια σενάρια στον βωμό της υπεράσπισής της».

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα»

Μάνος Δασκαλάκης: «Η Τζωρτζίνα άκουγε, έβλεπε και είχε πλήρη επίγνωση»

Πάτρα: «Παρατήρησα κάτι ασυνήθιστο» - Τι κατέθεσε νοσηλεύτρια για τη μητέρα

Αναλυτικά ο δικηγόρος του πατέρα της Τζωρτζίνας είπε:

«Επειδή διακινείται το σενάριο από την υπεράσπιση ότι η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε, δεν άκουγε και είχε νοητική υστέρηση, ο κ. Δασκαλάκης μου ζήτησε να μεταφέρω την αντίοδρασή του για αυτά που ακούγονται. Είναι ξεκάθαρος σε αυτό, η Τζωρτζίνα έβλεπε, άκουγε και είχε πλήρη αντίληψη, αντιδρούσε στα εξωτερικά ερεθίσματα. Μου ζήτησε επίσης να μεταφέρω ότι απορεί και οργίζεται για το γεγονός ότι η κατηγορούμενη επιτρέπει να διακινούνται τέτοια σενάρια για την κόρη της, στον βωμό της υπεράσπισής της».

Πάτρα: Το πρόβλημα υγείας της κατηγορούμενης μητέρας

Αλέξης Κούγιας: «Η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας, Αλέξης Κούγιας, σημείωσε πως δεν πρόκειται για σενάρια, αλλά για στοιχεία που προκύπτουν από τις καταθέσεις:

«Για το ότι το παιδί δεν έβλεπε, τα έχει πει στην κατάθεσή της η κ. Παπαθεοδωροπούλου από την ανάκριση. Άρα ο κ. Γεωργακόπουλος έχει γίνει εκπρόσωπος Τύπου του κ. Δασκαλάκη; Το καταθέτει η κ. Παπαθεοδωροπούλου και εκεί το βρήκα εγώ διαβάζοντας την κατάθεση, γιατί ο δικηγόρος πρέπει να διαβάζει τη δικογραφία».

Αλέξης Κούγιας: «Η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε»

Αλέξης Κούγιας: «Η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε» / Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και σε συμμορία γιατρών, ενώ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Σίσσυς Χρηστίδου. 

Κούγιας για Χρηστίδου: «Αν δε μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα τη μηνύσω»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top