Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά στον Κούγια για τη «δωρεά οργάνων» της Τζωρτζίνας

«Η κατάθεση Ηλιάδη ανέδειξε ένα πολύ κρίσιμο ζήτημα»

Απαντήσεις για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες δια στόματος Αλέξη Κούγια σχετικά με τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη περί «δωρεάς οργάνων» της Τζωρτζίνας έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω του δικηγόρου του.

«Ο Ηλιάδης προσπαθούσε να τους πείσει να δωρίσουν τα όργανα της Τζωρτζίνας»

Διαψεύδει τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα ο  Μάνος Δασκαλάκης περί προσπάθειας του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη να τους πείσει να δωρίσουν τα όργανα της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;»

«Ο κ. Ηλιάδης δεν είχε κάνει καμία συζήτηση στο ζεύγος για δωρεά οργάνων. Ο κ. Δασκαλάκης είναι κατηγορηματικός», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά στις δηλώσεις Κούγια περί «δωρεάς οργάνων» της Τζωρτζίνας

«Το δικαστήριο δεν αποπροσανατολίστηκε από την ουσία. Άνοιξε ένα θέμα που κακώς θίχτηκε κατά τη γνώμη μας από το δικαστήριο, το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων. Αυτό που έγινε με τον κ. Ηλιάδη και το θέμα των μεταμοσχεύσεων θα πρέπει να απαντηθεί και θεσμικά», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Πάτρα: «Η κατάθεση Ηλιάδη ανέδειξε ένα πολύ κρίσιμο ζήτημα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει πλεόν συζύγου του για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, δήλωσε στήριξη της κατηγορίας εναντίον της, αυτής της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε και στις ερωτήσεις της υπεράσπισης προς τους μάρτυρες κατά τη διάρκεια της δίκης, μέσω των οποίων φαίνεται πως προκύπτουν στοιχεία για την υπόθεση. Ανάμεσά τους και αυτές που απάντησε ο κ. Ηλιάδης.

«Στην κατάθεση του κ. Ηλιάδη αναδείχθηκε ένα πάρα πολύ κρίσιμο ζήτημα, αναφορικά με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Σε ερώτησή μας, ο κ. Ηλιάδης απάντησε ότι η χορήγηση κεταμίνης έχει ως αποτέλεσμα την έντονη σιελόρροια, η οποία ξεκινά αμέσως και διαρκεί για ώρες. Αυτό συνδέεται ευθέως με την κατάθεση του αναισθησιολόγου, ο οποίος ανέφερε ότι κατά την άφιξή του στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο τη βρήκε να έχει πολλά σάλια, κάτι που είχε δυσκολέψει και τη διαδικασία της διασωλήνωσης», είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top