Δολοφονία Καραϊβάζ: Ποιο είναι το κρίσιμο λάθος που έκαναν οι δράστες   

Το βαν και πώς κατάλαβαν στην ΕΛ.ΑΣ. ότι είχε συμμετοχή στη δολοφονία  

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το μεγάλο λάθος που έκαναν με το βαν οι δράστες (video Star)   

Τις απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, γιατί οι δράστες χρησιμοποίησαν βαν και ποιο είναι το λάθος που έκαναν και έχει καταγραφεί από τις κάμερες έδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκλονίζει μιλώντας στο Star η σύζυγος Καραϊβάζ: «Να βρεθεί ο εντολέας» 

Όπως τόνισε η δημοσιογράφος του Star, την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, στις 9 Απριλίου 2021, στον Άλιμο, οι δύο δράστες με το σκούτερ, μετά τη δολοφόνία αποχωρούν από το σημείο. Οι κάμερες τους καταγράφουν. Σχεδόν 400 μέτρα πιο κάτω εμφανίζεται για πρώτη φορά και το λευκό βαν. Η πορεία και των δύο, σκούτερ και βαν, συνεχίζει να καταγράφεται από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή. 

Το βαν μέχρι εκείνη τη στιγμή δε δείχνει να έχει συμμετοχή στη δολοφονία. Μέχρι που οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας παρατηρούν κάτι σημαντικό:  Ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής και στην οδό Μεγίστης, οι επιβάτες του σκούτερ κάνουν στάση,  όπως και το βαν.  Η στάση διαρκεί  55 δευτερόλεπτα  και ενώ στην προηγούμενη κάμερα είναι δύο οι αναβάτες και με συγκεκριμένα ρούχα, στην επόμενη κάμερα εμφανίζεται ένας αναβάτης και με άλλα ρούχα και κράνος. 

Δολοφονία Καραϊβάζ: Πού άλλαξαν ρούχα οι δράστες  

Πού άλλαξαν; Στο βαν που στη συνέχεια ακολουθεί και διαφορετική πορεία από αυτή του σκούτερ που έχει  μείνει με έναν αναβάτη! Υπάρχει δε η πιθανότητα οι δράστες να διέφυγαν με το βαν και να οδηγεί ένας τρίτος το σκούτερ ενώ χωρίζουν βαν και σκούτερ στο Αιγάλεω. 

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το βαν και η στάση των 55 δευτερολέπτων

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το βαν και η στάση των 55 δευτερολέπτων   

Ένα άλλο λάθος που έκαναν οι δράστες είναι ότι βαν είχε την επιγραφή της εταιρείας καθαρισμού που ανήκει. Ήταν πολύ εύκολο για τις αρχές να δουν που ανήκει αυτό το βαν.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτό είναι το λευκό βαν το οποίο χρησιμοποιήθηκε

Η Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψε και μια τραγική ειρωνεία: Ο Γιώργος Καραιβάζ δολοφονείται Παρασκευή και σχεδόν 2 το μεσημέρι. Η σύζυγος του ενημερώνεται για τις συλλήψεις την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι…  

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η τραγική ειρωνία στην υπόθεση της σύλληψης των δύο αδερφών

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το βαν και η στάση των 55 δευτερολέπτων   
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top