Αντιμέτωποι στα δικαστήρια Κιμούλης-Δούκα - Η φωτογραφία «μετά την κλωτσιά»

«Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται», είπε ο ηθοποιός

Το ρεπορτάζ για την υπόθεση / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Εκδικάζονται σήμερα οι αγωγές του Γιώργου Κιμούλη κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Ο κ. Κιμούλης ζητά αποζημίωση, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη. 

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ελπίζω ο Κιμούλης να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του

O Γιώργος Κιμούλης επέμεινε ότι οι καταγγελίες σε βάρος του είναι ψευδείς - NDPPhoto

Ο ηθοποιός έφτασε στα δικαστήρια λίγο μετά τις 09:30 μαζί με τον δικηγόρο του Βασίλη Καπερνάρο. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, επέμεινε ότι οι καταγγελίες των συναδέλφων του είναι ψευδείς και ότι κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν το κίνημα #Metoo.

«Ένιωθα ότι αν το έκανα, ο Γιώργος Κιμούλης θα φρόντιζε να μη βρω δουλειά»

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα, όμως,  έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα. Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός αυτό συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα», είπε.

«Και συγγνώμη να μου ζητούσε o Κιμούλης, δε θα απέσυρα τις μηνύσεις»

Από την πλευρά την η Ζέτα Δούκα δε θέλησε να πει πολλά και αρκέστηκε να δηλώσει ότι «η αγωγή συζητήθηκε και περιμένουμε την απόφαση».

Η Ζέτα Δούκα φτάνοντας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων - NDPPhoto

Η Ζέτα Δούκα φτάνοντας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων - NDPPhoto

«Δε δικαιολογείται μετά από 13 χρόνια να πας σε μία εκπομπή και να λες αυτά που λες, όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν. Είναι μία ταινία μικρού μήκους, ένα σκετσάκι που αποφάσισαν να συμπαίξουν αυτά τα τρία άτομα», σημείωσε από την άλλη ο δικηγόρος του Γ. Κιμούλη, Β. Καπερνάρος.

Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: «Θα υπερασπιστώ την αλήθεια μέχρι τέλους»

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε και μια φωτογραφία από το παρελθόν. Σε αυτή φαίνονται οι συντελεστές της παράστασης Closer να ποζάρουν χαμογελαστοί στην κοπή της πίτας. Μία εικόνα που τραβήχτηκε μετά το επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα και αποδεικνύει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ηθοποιού, ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους. 

H επίμαχη φωτογραφία που σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Κιμούλη αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μεταξύ των ηθοποιών - NDPPhoto

H επίμαχη φωτογραφία που σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Κιμούλη αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μεταξύ των ηθοποιών - NDPPhoto

«Όλα τα ψεύδη απεικονίζονται στη φωτογραφία. Η κ. Δούκα εμφανίζεται χαμογελαστή μετά την κλωτσιά την οποία, όπως λέει, έφαγε. Πώς είναι δυνατόν αυτό το περιστατικό να το αντελήφθησαν μόνο οι τρεις τους; Εκείνο το βράδυ βρισκόταν εκεί και ο παραγωγός της παράστασης, δε θα έπρεπε να του πει τι συνέβη;», αναρωτήθηκε ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη. 

Η Δώρα Χρυσικού δεν παρευρέθηκε στα δικαστήρια, καθώς απουσιάζει στο εξωτερικό, ενώ ο Νίκος Ψαρράς έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top