«Ένιωθα ότι αν το έκανα, ο Γιώργος Κιμούλης θα φρόντιζε να μη βρω δουλειά»

Όσα είπε γνωστή ηθοποιός για τη συνεργασία τους

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή MEGA Καλημέρα

Η Ζέτα Δούκα ήταν η πρώτη που μίλησε τον Ιανουάριο του 2021 για την ψυχολογική κακοποίηση που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη όταν συνεργάστηκαν στο παρελθόν, με μια σειρά ηθοποιών να μοιράζονται στη συνέχεια τη δική τους εμπειρία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Και συγγνώμη να μου ζητούσε o Κιμούλης, δε θα απέσυρα τις μηνύσεις»

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα πρόβαλε το πρωί της Τετάρτης απόσπασμα από την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στο περιοδικό You Weekly, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Τραϊάνα Ανανία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών

Η Τραϊάνα Ανανία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών

Τραϊάνα Ανανία: Αποκάλυψε ότι σύντροφός της την απάτησε με γνωστή ηθοποιό

«Ως σκηνοθέτης είναι εξαιρετικός, οργανωτικός, καθοδηγητικός και πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που θέλει, δεν είχα παράπονο. Όμως, επειδή στο συγκεκριμένο έργο ήταν και παραγωγός, εμένα στο σύνολο της δουλειάς -κι εξαιτίας κάποιων συνεργατών του- με απογοήτευσε. Μπορεί να μετρούσε στο βιογραφικό μου το όνομά του, αλλά μέχρι εκεί. Κανονικά θα έπρεπε να είχα φύγει, αλλά ένιωθα ότι αν το έκανα, ο ίδιος θα φρόντιζε να μην ξαναβρώ πουθενά αλλού δουλειά. Επικρατούσε μια τέτοια απειλή τότε…», είπε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top