«Και συγγνώμη να μου ζητούσε o Κιμούλης, δε θα απέσυρα τις μηνύσεις»

Όσα είπε γνωστή ηθοποιός που μπήκε στο στόχαστρό του

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Πρωταγωνίστησε με τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση Πιο κοντά (Closer), και με τον Νίκο Ψαρρά υπήρξαν μάρτυρες στα όσα τον κατηγόρησε δημόσια η ηθοποιός, ξεκινώντας το MeToo στο ελληνικό θέατρο.

Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: «Θα υπερασπιστώ την αλήθεια μέχρι τέλους»

Ο λόγος για τη Δώρα Χρυσικού που μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ σχολίασε και τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Δώρα Χρυσικού δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω στην υπόθεση με τον Γιώργο Κιμούλη

Η Δώρα Χρυσικού δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω στην υπόθεση με τον Γιώργο Κιμούλη

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πιστεύω ότι δε θα υπάρξουν άμεσα κάποιες εξελίξεις, διότι είναι αργές αυτές οι διαδικασίες. Δεν ξεκινήσαμε εμείς τη δικαστική διαμάχη, εμείς λάβαμε μια αγωγή, εγώ δύο μηνύσεις, η κυρία Δούκα επίσης. Οπότε εμείς με έναν τρόπο είμαστε αμυνόμενοι επιτιθέμενοι» δήλωσε η Δώρα Χρυσικού, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι σίγουρη πως: «Στο τέλος θα δικαιωθούν», δήλωσε αρχικά.

Δώρα Χρυσικού: Η ηλικία, o αφορισμός και η μάχη με τον καρκίνο

«Είναι δικαίωμα κάθε συναδέλφου να εκφράσει την προσωπική του άποψη. Εύχομαι το θεατρικό βήμα του κυρίου Κιμούλη να είναι επιτυχές» ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός για τα πρόσφατα σχόλια του Θοδωρή Αθερίδη.

Κοπή πίτας.Θέατρο Αθηνών το 2009. Νίκος Ψαρράς, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Κιμούλης & Δώρα Χρυσικού

Κοπή πίτας.Θέατρο Αθηνών το 2009. Νίκος Ψαρράς, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Κιμούλης & Δώρα Χρυσικού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σχετικά με το αν θα απέσυρε τις μηνύσεις αν υπήρχε μια συγγνώμη από την πλευρά του Γιώργου Κιμούλη, η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Δε νομίζω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο. Η αλήθεια δεν έχει αποχρώσεις, είναι μία... Εδώ αμφισβητείται η αλήθεια, τα γεγονότα. Πρόκειται για ζωές ανθρώπων που πόνεσαν, στιγματίστηκαν και το έφεραν ως τραύμα. Ποια συγγνώμη;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top