Η βόλτα του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ στον Λευκό Πύργο

Ο 5χρονος μαχητής εξακολουθεί να στέλνει μηνύματα θάρρους και αισιοδοξίας

Στη Βρετανία η θεραπεία που δίνει ελπίδα στα μωρά με νωτιαία μυϊκή ατροφία- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star 2/6/21

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι πια πέντε ετών και συνεχίζει τον αγώνα του στέλνοντας μηνύματα θάρρους και αισιοδοξίας. 

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» και συγκινεί

Το αγοράκι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία, εξακολουθεί να συγκινεί με τη δύναμή του. 

Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ στέκεται ξανά στα πόδια του!

Τις μέρες του Πάσχα τις πέρασε με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα απαθανατίστηκε να κάνει τη βόλτα του στον Λευκό Πύργο.

;

«Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!», αναφέρεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Παναγιώτης Ραφαήλ γιόρτασε τα γενέθλιά του. «5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ!» έγραψαν οι γονείς του στο facebook.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top