Δολοφονία 63χρονου Αχαΐα: Μαχαιριές μέχρι και στο πρόσωπο είχε το θύμα

«Ο δράστης του φονικού ήταν ατάραχος, σαν να μην είχε συμβεί κάτι»

Άγριο έγκλημα στην Kάτω Αχαΐα / Βίντεο από Open

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κάτω Αχαΐα όπου χθες ένας 63χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον συνομήλικο δράστη του φονικού για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. 

Αχαΐα: Τον μαχαίρωσε πάνω από 30 φορές γιατί είχε δεσμό με τη γυναίκα του

Ο 63χρονος δράστης που είναι Ρομά, υποψιαζόταν εδώ και καιρό, ότι ο γείτονάς του είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την γυναίκα του.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης όταν ο 63χρονος δράστης αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με τον επίσης 63χρονο «αντίζηλό» του κι έτσι τον κάλεσε να «συζητήσουν», σε χωράφι κοντά στο Δημοτικό Σχολείο του Οικισμού Τσιγγάνικα της Κάτω Αχαΐας.

Κάτω Αχαΐα - 63χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Η εικόνα που αντίκρισαν αστυνομικοί ήταν σοκαριστική καθώς ο νεκρός άνδρας έφερε περισσότερες από 30 μαχαιριές μαχαιριές ακόμη και στο πρόσωπο ενώ εντοπίστηκαν και ίχνη πάλης.

Σύμφωνα με το pelop.gr, γυναίκα που μένει ακριβώς απέναντι από το σημείο του φονικού άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την ΕΛΑΣ.

Θρήνος στις Κυκλάδες: Δύο νεκροί που οδηγούσαν ηλεκτρικό πατίνι

Κάτω Αχαϊα: «'Hταν ατάραχος»

«Ηταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» νεαρός που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα είδαν μέσα από κάμερες τον δολοφόνο να περπατά και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του. Αμέσως μετά, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή του φονικού με σημάδια από αίμα.

Στην κατάθεσή του ο 63χρονος δράστης φέρεται να επέμεινε για την ερωτική σχέση και να περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας και κάποια κατ’ εκείνον στοιχεία- που τον οδήγησαν στον φόνο. Η σύζυγός του, αρνείται τα πάντα.

Ο ίδιος, πάντως, όχι μόνο ομολόγησε την πράξη του, αλλά υπέδειξε και στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι, σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Φονικό Αχαΐα: «Ήταν ατάραχος, σαν να μην είχε συμβεί κάτι»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης η Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας, ενημέρωσε για σχηματισθεία, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή – θωρακική χώρα και στα πλευρά και πως ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top