Πάτρα: Η μητέρα μηνύει γιατρούς του Καραμανδάνειου

Ο κ. Κούγιας τους χαρακτήρισε «ψευδομάρτυρες»

Μήνυση σε βάρος των παιδιάτρων του Καραμανδάνειου νοσοκομείου της Πάτρας θα καταθέσει ο δικηγόρος της μητέρας των τριών κοριτσιών, Αλέξης Κούγιας.

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: «Απαράδεκτα συκοφαντικές οι δηλώσεις του Κούγια»

Ο κ. Κούγιας ζητά να ερευνηθούν για σωματική βλάβη εξ αμελείας από υπόχρεο αλλά και για τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης και της ψευδούς κατάθεσης. 

O Αλέξης Κούγιας υπέβαλε μήνυση κατά των παιδιάτρων του Καραμανδάνειου νοσοκομείου

O Αλέξης Κούγιας υπέβαλε μήνυση κατά των παιδιάτρων του Καραμανδάνειου νοσοκομείου - Eurokinissi

Ο συνήγορος της μητέρας από την Πάτρα επικαλέστηκε τις καταθέσεις των γιατρών, τους οποίους χαρακτήρισε «ψευδομάρτυρες». Σύμφωνα με τον ίδιο οι γιατροί κατόπιν συνεννόησης «κατασκεύασαν το ίδιο αφήγημα», υποστηρίζοντας ότι επικοινώνησαν με τη μοναδική καρδιολόγο της περιοχής πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας για να «καλύψουν την αμέλειά τους».

Μάνος Δασκαλάκης: Η νέα ζωή στην Αθήνα – Βρήκε δουλειά

Ο κ. Κούγιας υπέβαλε επίσης αίτημα να κλητευθεί η παιδοκαρδιολόγος Αγγελική Καρατζά, αλλά και να αναγνωσθεί η κατάθεσή της που έχει δοθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. 

Ο δικηγόρος της μητέρας από την Πάτρα κατηγόρησε τους γιατρούς του Καραμανδάνειου ότι συνεννοήθηκαν για να πουν ψέματα για να καλύψουν την αμέλειά τους - Eurokinissi

Ο δικηγόρος της μητέρας από την Πάτρα κατηγόρησε τους γιατρούς του Καραμανδάνειου ότι συνεννοήθηκαν για να πουν ψέματα για να καλύψουν την αμέλειά τους - Eurokinissi

«Η κ. Καρατζά διαψεύδει τους γιατρούς στο Καραμανδάνειο που λένε ότι επικοινώνησαν μαζί της οποτεδήποτε πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή» ανέφερε ο κ. Κούγιας. «Η κατάθεσής της οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση της κατηγορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς διαψεύδει ότι δήθεν επικοινώνησαν μαζί της είτε κατά την εισαγωγή, είτε κατά τη νοσηλεία. Η μοναδική επικοινωνία που είχαν μαζί της ήταν μετά την ανακοπή, όταν την ρώτησαν αν είχε εξετάσει ποτέ τη Τζωρτζίνα στο παρελθόν» σημείωσε ο συνήγορος.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα ήταν νεκρή για 50 – 55 λεπτά»

Από την πλευρά της η εισαγγελική λειτουργός σημείωσε πως έχει προκύψει από την αποδεικτική διαδικασία ότι οι γιατροί καταθέτουν πως επικοινώνησαν μαζί της και ζήτησε την κλήτευσή της για να καταθέσει. 

Μητέρα Πάτρα: Παραπομπή σε δίκη ζητά ο εισαγγελέας για Μαλένα, Ίριδα

«Σχετικά με το αίτημα ανάγνωσης του εγγράφου της κατάθεσης της που ανήκει σε άλλη δικογραφία και αφορά τα αλλά παιδιά, θεωρώ ότι δεν πρέπει να αναγνωσθεί στο παρόν δικονομικό στάδιο. Πρέπει να επιφυλαχθούμε», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top