Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε στην Κρήτη

ΚΟΗ: «Καλό ταξίδι στο υπέροχο αυτό πλάσμα- Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το τροχαίο στην Κρήτη με θύμα την 22χρονη αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης

H Kρήτη θρηνεί την απώλεια μιας νέας κοπέλας μετά από τον σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο στην επαρχιακή οδού Ηρακλείου – Αρχάνες, χθες τα μεσάνυχτα. 

Tραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο δυστύχημα

Η άτυχη 22χρονη ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε μια φίλη της. Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι η συνοδηγός. Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η 22χρονη, άφησε την τελευταία της πνοή. 

Το δέντρο στο οποίο προσέκρουσε το όχημα που επέβαιναν οι δύο φίλες- πηγή neakriti

Το δέντρο στο οποίο προσέκρουσε το όχημα που επέβαιναν οι δύο φίλες- πηγή neakriti

Η 22χρονη ήταν αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου με σημαντικές διακρίσεις και μάλιστα εργαζόταν και στον ΚΟΗ ως βοηθός προπονήτρια του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης.

Δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς συνέβη και αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο κοπέλες εξετράπη της πορείας του. Η 22χρονη οδηγός, η οποία είναι σε σοκ, δεν τραυματίστηκε και συνελήφθη, όπως συμβαίνει στα τροχαία δυστυχήματα. Η κατάθεσή της αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια αυτής της τραγωδίας στην άσφαλτο. 

H άτυχη 22χρονη αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης

H άτυχη 22χρονη αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης

Συγγενείς και φίλοι, καθώς και η οικογένεια του ΚΟΗ θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 22χρονη αύριο Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 15:00, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Σπαρακτικό αντίο από τον ΚΟΗ: «Καλό ταξίδι στο υπέροχο αυτό πλάσμα- Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «για την οικογένειά του ΚΟΗ ξημέρωσε μια εφιαλτική μέρα. Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, με τον χειρότερο τρόπο. Η Π. υπήρξε για χρόνια αθλήτρια του συλλόγου μας, με σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα, διεθνή meeting και κλήσεις από την εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός του προπονητικού μας team και η μητέρα της, έφορος του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης επί πολλά έτη.

Ο πόνος είναι ανείπωτος, σπαρακτικός. Αύριο, στις 15.00 το μεσημέρι, θα αποχαιρετήσουμε το δικό μας κορίτσι στο Νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Καλό ταξίδι στο υπέροχο αυτό πλάσμα, σε αυτόν τον άγγελο που θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων μας. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

πληροφορίες από flashnews.gr, neakriti.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top