Τέμπη: «Ήρθε στον γάμο μου, κι εγώ πάω στην κηδεία του»

Συγκλονίζει φίλος του 28χρονου μηχανοδηγού

Το «τελευταίο αντίο» στον 28χρονο μηχανοδηγό / Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

Κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του 28χρονου μηχανοδηγού που κηδεύτηκε σήμερα, 16 μέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών. Φίλος του άτυχου μηχανοδηγού συγκλόνισε μιλώντας για τα όνειρα που έκανε για να φτιάξει τη δική του οικογένεια, ενώ αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος φόβος του, ήταν «να μην πέσει κάποιος στις ράγες των τρένων».

Τέμπη: Θρήνος για τον μηχανοδηγό – Έγινε η κηδεία του μετά από 16 μέρες

Ο κ. Γιώργος Βοσκόπουλος, στενός φίλος του μηχανοδηγού μίλησε στον ANT1 στην εκπομπή Πρωϊνό.

Ήρθε στον γάμο μου, κι εγώ πάω στην κηδεία του. Δεν μπορώ να το πιστέψω, πώς σε κλάσμα δευτερολέπτου έφυγε έτσι απλά

Όπως είπε, αν και είχαν να συναντηθούν 2 με 3 μήνες, μιλούσαν τακτικά στο τηλέφωνο, με την τελευταία επικοινωνία τους να γίνεται πέντε ημέρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Τέμπη: Ξεσπά o πατέρας θύματος - «Δε δέχομαι χρήματα από δολοφόνους!»

Στη συνομιλία τους, του έλεγε ότι ήθελε να παντρευτεί. Αυτός άλλωστε, όπως είπε ο φίλος του, ήταν και ο λόγος που έφυγε από την εστίαση πριν από ένα χρόνο και μπήκε στα τρένα. Ήθελε σταθερή δουλειά για να μαζέψει χρήματα και έκανε και νυχτερινές βάρδιες για να μπορεί να αυξήσει τον μισθό του.

Τέμπη

Ο 28χρονος μηχανοδηγός που «έφυγε» αφήνοντας πίσω ανεκπλήρωτα όνειρα - Ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν μην πέσει κάποιος στις ράγες, αποκάλυψε στενός φίλος του

Τέμπη: «Φοβόταν μην πέσει κάποιος στις ράγες»

Σύμφωνα με όσα του είχε πει μάλιστα, ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν να μη βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιο τραγικό δυστύχημα αφού κάποιοι πέφτουν στις ράγες των τρένων.

Του έλεγε επίσης πως υπήρχαν θέματα ασφάλειας, όπως ότι δεν δούλευαν οι σηματοδότες.

Η κηδεία του άτυχου 28χρονου τελέστηκε σήμερα με καθυστέρηση, καθώς η οικογένεια του μηχανοδηγού περίμενε να επιστρέψει στην Ελλάδα ο πατέρας του, ο οποίος ήταν κρατούμενος σε φυλακές της Τουρκίας. 

Τέμπη: Συγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας -«Θα δώσω το όνομά της στην μπέμπα»

Ο πατέρας του μηχανοδηγού έφτασε στην Ελλάδα χθες Τετάρτη. 

Ήταν προγραμματισμένο να αποφυλακιστεί μετά το Πάσχα, όμως μετά από το τραγικό γεγονός των Τεμπών, η Τουρκία αποδέχθηκε αίτημα της ελληνικής Πολιτείας για την έκδοσή του στην Ελλάδα, ώστε να παρευρεθεί στην κηδεία του παιδιού του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top