Τέμπη: Συγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας -«Θα δώσω το όνομά της στην μπέμπα»

«Η ζωή μας έχει αλλάξει, πονάει πολύ»

Θρήνος στην κηδεία της Ιφιγένειας / Βίντεο αρχείου Star

Ρίγη συγκίνησης έχει σκορπίσει η αδελφή της Ιφιγένειας, της 23χρονης από τα Γιαννιτσά που ήταν ένα από τα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. Όπως είπε, θα δώσει το όνομα της αείμνηστης αδελφής της στην μόλις δύο μηνών κορούλα της, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τη θεία της.

Τέμπη: «H Ιφιγένεια ήταν η χαρά της ζωής- Δε γινόταν να μην την αγαπήσεις»

Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές η αδελφή της Ιφιγένειας που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Η 23χρονη Ιφιγένεια από τα Γιαννιτσά είναι ένα από τα θύματα των Τεμπών

«Δυστυχώς θρηνούμε ακόμη για την Ιφιγένεια και δε θα σταματήσουμε να θρηνούμε. Ως οικογένεια αυτό που ζητάμε είναι να τιμωρηθούν όλοι για να δικαιωθεί η ψυχή της Ιφιγένειας, να ηρεμήσει. Το κενό της δεν το καλύπτει τίποτα, δυστυχώς. Θα τη θυμόμαστε» είπε, πολύ συγκινημένη η αδελφή της 23χρονης, Χριστίνα και πρόσθεσε: 

Η ζωή μας έχει αλλάξει, πονάει πολύ. Το μόνο που μας δίνει χαμόγελο είναι η μπέμπα, την οποία θα βαφτίσουμε "Ιφιγένεια".

Τέμπη: «Πώς έμαθα ότι η Ιφιγένεια ήταν νεκρή στο δυστύχημα»

Αναφερόμενη στην τραγική στιγμή που έμαθε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, η Χριστίνα είπε:

Τέμπη: «Η Ιφιγένεια έρχεται στον ύπνο μου, δε θέλει να με αφήσει»

«Η Ιφιγένεια ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο των Γιαννιτσών. Είχαμε έναν χρόνο διαφορά. Έχω ακόμα έναν αδελφό. Για το δυστύχημα μάθαμε από τον αδελφό του συντρόφου της Ιφιγένειας μία ώρα μετά. Μας είπε ότι το τρένο όπου βρίσκονταν η Ιφιγένεια και ο σύντροφός της εκτροχιάστηκε, ότι έμαθε τα νέα για τον αδελφό του, αλλά για την Ιφιγένεια δεν ήξερε και την ψάχνουν» πρόσθεσε μιλώντας στον Ant1.

Τέμπη: «Η Ιφιγένεια κρεμόταν από το τρένο, δεν είχε τις αισθήσεις της»

Όπως είπε, έμαθαν ότι η αδελφή της είναι νεκρή τρεις ημέρες μετά την τραγωδία. Ο σύντροφος της Ιφιγένειας κατάφερε να επιζήσει, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και πλέον προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του, αφού είναι συντετριμμένος από την απώλεια της αγαπημένης του.

Τέλος, μιλώντας για τις αποζημιώσεις που ανακοινώθηκαν, η αδελφή της 23χρονης είπε: «Τι να τα κάνουν; Φέρνουν την Ιφιγένεια πίσω; Όχι, τι να τα κάνω; Δεν καλύπτουν τίποτα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top