Τέμπη: «H Ιφιγένεια ήταν η χαρά της ζωής- Δε γινόταν να μην την αγαπήσεις»

Όσα εξομολογείται ο πατέρας της για το όμορφο κορίτσι με τα πράσινα μάτια

To τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ιφιγένεια- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένα από τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών ήταν και η 23χρονη Ιφιγένεια. Το όμορφο ξανθό κορίτσι από τα Γιαννιτσά με τα πράσινα μάτια. Ήταν το κορίτσι εκείνο που επέβαινε στο μοιραίο τρένο με τον σύντροφό της. Το αγόρι της απεγκλωβίστηκε από τους διασώστες και τους εκλιπαρούσε να επιστρέψουν για να βοηθήσουν την Ιφιγένεια. 

Τέμπη: «Η Ιφιγένεια κρεμόταν από το τρένο, δεν είχε τις αισθήσεις της»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 18χρονος Άγγελος, ο οποίος επέβαινε στο βαγόνι 6 αλλά βοήθησε πολύ κόσμο από το βαγόνι 3, εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» ότι «ακόμα η Ιφιγένεια έρχεται στον ύπνο μου». Ο νεαρός άκουσε τον φίλο της Ιφιγένειας που φώναζε ότι έχει σπάσει τον λαιμό της. «Είχε ακόμα σφυγμό, αλλά δεν ξέραμε μέχρι πότε. Μετά από δέκα λεπτά δυστυχώς η Ιφιγένεια έφυγε. Δεν είχαν έρθει φορεία, δεν είχαν έρθει ψαλίδια. Σκέφτομαι ότι αν είχαν έρθει νωρίτερα μπορεί να είχε σωθεί» είπε ο Άγγελος στους «Πρωταγωνιστές».

Τέμπη: «Η Ιφιγένεια έρχεται στον ύπνο μου, δε θέλει να με αφήσει»

Το σπίτι της οικογένειας στα Γιαννιτσά βυθίστηκε στο πένθος εν μία νυκτί. Δεν έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που η μεγάλη αδελφή της Ιφιγένειας είχε φέρει στη ζωή ένα κοριτσάκι και την είχε κάνει θεία.

Τέμπη: Θρήνος στα Γιαννιτσά - Ένα λευκό μπαλόνι για την Ιφιγένεια

Ο πατέρας της Ιφιγένειας μίλησε για το κορίτσι με τα πράσινα μάτια στην εφημερίδα Καθημερινή. «Ήταν έξυπνη, ικανή, με μεγάλες πράσινες ματάρες. Δεν μπορούσες να μην την αγαπήσεις» λέει. 

Η 23χρονη Ιφιγένεια

Η 23χρονη Ιφιγένεια, θύμα της τραγωδίας των Τεμπών

«Τι να πω για την Ιφιγένεια… Έλειπε τρία χρόνια στη Ρόδο όπου σπούδασε τουριστικά στην ΑΣΤΕΡ. Πήρε το πτυχίο της τον Δεκέμβρη που μας πέρασε. Είχε περάσει πολύ όμορφα στο νησί, είχε κάνει καλούς φίλους, είχαμε πάει κι εμείς το καλοκαίρι» προσθέτει ο κ.Σωτήρης.

Εικόνα σοκ: Αυτό ήταν το κάθισμα της 23χρονης Ιφιγένειας

Είχε μεγάλα όνειρα για τη ζωή η μικρή Ιφιγένεια. «Μπαμπά, τα πεντάστερα με περιμένουν, θα σου γυρίσω όλο τον κόσμο, μαμά, θα πάμε παντού», έλεγε στους γονείς της. 

«Τον τελευταίο καιρό ήταν εδώ (στα Γιαννιτσά) κι εργαζόταν σε ένα καλό κατάστημα με ρούχα. Της άρεσαν πολύ τα ρούχα, ντυνόταν ωραία, έκανε ωραίους συνδυασμούς και ήταν πάρα πολύ καλή στην εξυπηρέτηση». Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σε σχέση, πολύ ερωτευμένη. 

Τέμπη: «Ήταν ερωτευμένα τα παιδιά» - Συγκλονίζει ο πατέρας της Ιφιγένειας

«Ήταν η χαρά της ζωής» καταλήγει ο κ. Σωτήρης, ενώ από μέσα ακούγεται κλαματάκι μωρού. «Είναι η παρηγοριά μας» συμπληρώνει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top