Τέμπη: Ξεσπά o πατέρας θύματος - «Δε δέχομαι χρήματα από δολοφόνους!»

Οργή για τις αποζημιώσεις της Hellenic Train

Οργισμένος ο πατέρας του Δημήτρη που σκοτώθηκε στα Τέμπη με τις αποζημιώσεις της Hellenic Train / Alpha

Οργή στις οικογένειες των θυμάτων έχουν προκαλέσει οι αποζημιώσεις της Hellenic Train. «Δεν τα θέλω τα λεφτά τους. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Έτσι θα ξεπλυθούν νομίζουνε;», αναφέρει ο πατέρας ενός από τα 57 θύματα της τραγωδίας.

Τέμπη: Η Hellenic Train ανακοίνωσε τις αποζημιώσεις - Τα ποσά για τα θύματα

Τις προκαταβολές των αποζημιώσεων των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ανακοίνωσε την Τετάρτη η Hellenic Train.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, προβλέπεται προκαταβολή αποζημίωσης 42.000 ευρώ για τους συγγενείς των επιβατών που σκοτώθηκαν στο μοιραίο Intercity 62 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Τέμπη: Η Hellenic Train ανακοίνωσε τις αποζημιώσεις για το δυστύχημα

 Η Hellenic Train ανακοίνωσε τις αποζημιώσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του πατέρα ενός φοιτητή που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη «ξέσπασε» κατά της εταιρίας και των πολιτικών που «κοστολογούν τις ζωές των παιδιών τους».

«Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Έτσι θα ξεπλυθούν νομίζουνε;», υποστήριξε ο κ. Παύλος.

Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα... Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω.

«Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη. Είναι μαζική δολοφονία», πρόσθεσε.

«Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι. Και βγάλαν και δήθεν μέτρα στήριξης. Από την τσέπη τους τα πληρώνουν; Να δεσμευτούν οι περιουσίες των υπουργών των τελευταίων 15 ετών και όχι να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου. Ακούει κανένας εισαγγελέας να πάει να τους μαζέψει», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top