Σεπόλια - βιασμός 15χρονης: «Θα με αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου»

Τα μηνύματα του 54χρονου στη νεαρή μαθήτρια

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού με θύμα μια ανήλικη μαθήτρια και θύτη έναν 54χρονο. Η άτυχη κοπέλα τον γνώρισε στα social media, έκανε το λάθος να τον εμπιστευτεί και αυτός την οδήγησε σε ένα υπόγειο στα Σεπόλια όπου τη βίασε.

Πώς παγίδεψε ο 54χρονος τη 15χρονη στα social media και τη βίασε

Ο 54χρονος άνδρας, ναυτικός στο επάγγελμα και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, συνελήφθη στην Κυλλήνη με την κατηγορία του βιασμού μιας ανήλικης μαθήτριας.

Την προσέγγισε στα social media μέσω της εφαρμογής Snapchat. Την πολιορκούσε επί δύο μήνες, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η μητέρα της. 

Kολωνός - 15χρονη βιασμός

«Η κόρη μου δέχτηκε στη διαδικτυακή εφαρμογή “snapchat” ένα αίτημα από κάποιον που είχε όνομα προφίλ “ΆΓΓΕΛΟΣ Χ”. Το αποδέχτηκε και από τότε επικοινωνούσε μαζί της σε καθημερινή βάση. Από ένα σημείο και μετά, τα μηνύματα αφορούσαν σε ερωτικό περιεχόμενο και περιελάμβαναν φράσεις όπως "θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου", ενώ συχνά κατηύθυνε τη συζήτηση και στο σεξουαλικό κομμάτι» είπε η μητέρα της κοπέλας.

Σεπόλια: 54χρονoς παρέσυρε και βίασε μαθήτρια σε ημιυπόγειο

Σεπόλια: «Προσπάθησα να αμυνθώ, τον κλώτσησα»

Μόλις κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοριτσιού, ο παιδόφιλος έβαλε σε εφαρμογή το αρρωστημένο του σχέδιο.

Ένα πρωί έφυγε από το σπίτι του στην Αχαΐα, ταξίδεψε έως τον Κολωνό και πήγε και έστησε καρτέρι έξω από το σχολείο της μικρής. Η ανήλικη έκανε το λάθος να μπει στο αυτοκίνητό του και εκείνος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα που είχε κλείσει μέσω airbnb για να τη βιάσει. 

«Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο εμφανίστηκε μπροστά μου με ένα αμάξι χρώματος θαλασσί. Με τράβηξε με τη βία στο αυτοκίνητο του, με πήγε χωρίς την θέληση μου σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στα Σεπόλια, όπου με ακινητοποίησε και με βίασε. Προσπάθησα να αμυνθώ, τον κλώτσησα και τότε κατάφερα να φύγω από το διαμέρισμα» είπε το κορίτσι.

Η μικρή βρήκε τη δύναμη και μίλησε στους καθηγητές της και αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν τη μητέρα, η οποία το κατήγγειλε αμέσως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν πέσει θύματα βιασμού και άλλα παιδιά, καθώς στα δύο κινητά τηλέφωνα του συλληφθέντα βρέθηκαν αποθηκευμένες 11 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες ανήλικων αγοριών και κοριτσιών, υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Κολωνός: Ο ρόλος των δύο μυστηριωδών ανδρών

Από τη μαρτυρία της ανήλικης προκύπτουν επίσης δύο μυστηριώδεις άνδρες - γνωστοί του κατηγορούμενου παιδοβιαστή, ο «Αngel» και ο «Τάσος», όπως είναι τα ψευδώνυμα τους.

Ένας μάλιστα απ΄αυτούς εμφανίζεται σε διαδικτυακές επικοινωνίες μέσω “snapchat", υποδυόμενος τον αστυνομικό της ΓΑΔΑ και φέρεται να την πίεζε να υποκύψει στις πιέσεις του 54χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top