Τέμπη: «Ο Κυπριανός θα παντρευόταν» -Το «προφητικό» όνειρο για τον γάμο του

Συγκλονίζει ο πατέρας του 23χρονου φοιτητή από την Κύπρο

Συγκλόνισε ο πατέρας του αδικοχαμένου Κυπριανού: «Μαρτυρικά μπήκες στον χώρο του φωτός του Θεού» - «Το σώμα του γιου μου, το έπλυνα εγώ»  / Βίντεο από Alpha

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του Κυπριανού, του 23χρονου φοιτητή Νομικής από την Κύπρο που ήταν ένα από τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Ο πατέρας του άτυχου 23χρονου φοιτητή, πατήρ Χριστόδουλος ήταν εκείνος που τη Δευτέρα τέλεσε το μυστήριο της κηδείας του γιου του μαζί με τον νονό του, που είναι επίσης ιερέας.

Τέμπη: «Το σώμα του γιου μου, το έπλυνα εγώ - Δε μας άφηναν στην Ελλάδα»

Τρεις ημέρες μετά το τελευταίο «αντίο», ο πατήρ Χριστόδουλος, συντετριμμένος για την απώλεια του γιου του, αποκάλυψε ότι το παλικάρι του ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον ερχόμενο Αύγουστο, ενώ εκμυστηρεύτηκε και ένα προφητικό όνειρο που είδε ο παππούς του έναν χρόνο πριν το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Τέμπη: Ο Κυπριανός ετοιμαζόταν να παντρευτεί το καλοκαιρί

Ο Κυπριανός ήταν πανευτυχής που στις 27 Αυγούστου θα παντρευόταν την αγαπημένη του, Χριστίνα. Και οι δύο ήταν παρθένοι, καθώς επιθυμούσαν να κάνουν γάμο μέσα στη Θεία Λειτουργία, όπως είπε ο πατέρας του:

Είναι πολύ δύσκολο παιδί μου, αλλά είναι αληθινό και η αλήθεια μας ελευθερώνει. Για εμένα δεν είναι δύσκολο; Για εμένα που τον έχω έναν λεβέντη 23 χρονών έτοιμο να τον παντρέψω...

«Για να κάνεις γάμο μέσα στη Θεία Λειτουργία πρέπει και οι δύο να είναι αγνοί. Και περίμεναν… Είχε γνωρίσει μια καλή κοπέλα. Σπουδαία κοπέλα. Κι έκαναν έναν αγώνα να παντρευτούν αγνά και όμορφα. Παρθένοι και οι δύο. Και περίμεναν την ημέρα του γάμου, 27 Αυγούστου για να ενώσουν τις ζωές τους με τον Θεό και τους ανθρώπους», είπε ο πατήρ Χριστόδουλος.

«Η Χριστίνα θα ερχόταν εδώ στην Κύπρο με αεροπλάνο και συμφώνησαν μόλις φτάσει, όποιος φτάσει πρώτος να πάρει τηλέφωνο τον άλλο. Παίρνει η Χριστίνα τηλέφωνο το βράδυ γύρω στις δώδεκα τον Κυπριανό, που ήρθε στην Κύπρο, και δεν απαντά. Έρχεται εδώ να με βρει, εγώ ήμουν ξύπνιος για να μου πει, δεν απαντά ο Κυπριανός και ανησυχώ», υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή Live News και πρόσθεσε ότι ο αδελφός του τον περίμενε στη στάση του τρένου. Όμως δεν έφτασε ποτέ...

Τέμπη: Ο 23χρονος Κυπριανός ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας

Ο 23χρονος φοιτητής από την Κύπρο ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την αγαπημένη του το καλοκαίρι, όμως δεν πρόλαβαν

Τέμπη: Το προφητικό όνειρο του παππού του Κυπριανού

Ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή αποκάλυψε και ένα όνειρο που είχε δει ο παππούς του έναν χρόνο πριν το δυστύχημα. Τότε δεν μπορούσαν να ξέρουν τι προμήνυε...

«Ο παππούς είναι 87 χρονών αυτή τη στιγμή. Είναι ιερέας ο πατέρας μου. Κι έκανε προσευχή και τον φώναξε μια μέρα και του λέει "θα σου πω κάτι παιδί μου. Είδα τους γάμους σας με τη Χριστίνα. Και είδα τον παπά που στεφάνωνε τη Χριστίνα αλλά όταν γύρισε να στεφανώσει εσένα είδε να στεφανώνεται μια στήλη φωτός. Όχι εσύ" του λέει και "δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το πράγμα". Και φαίνεται ο παππούς – πέρσι το είδε αυτό το πράγμα – ήταν ανήσυχος ο Κυπριανός και μου το είπε», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Και του λέω "κοίταξε δεν μπορούσε εμείς να ξέρουμε". Ο παππούς βέβαια, εγώ ξέρω τον πατέρα μου ότι δεν μιλάει τυχαία. Είδε αυτό το πράγμα και είχε και μια έγνοια και με ρωτούσε "θα γίνουν μπαμπά οι γάμοι; τι λέει ο παππούς;". Και του λέω "κοίταξε παιδί μου. Ό,τι είναι από τον Θεό θα γίνει". Και δεν παντρεύτηκε στην γη. Όμως, μπήκε μέσα στο φως…», κατέληξε συγκινημένος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top