Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία του 34χρονου Βάιου - «Ήταν το καλύτερο παιδί»

«Πριν από τέσσερα χρόνια χρειάστηκε να θάψω το μωρό μου με κλειστό φέρετρο»

Το τελευταίο «αντίο» στον 34χρονο Βάιο- Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδελφός του, Βαγγέλης

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα στην Καρδίτσα τον 34χρονο Βάιο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών. Το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, ο Βάιος επέστρεφε με την επί 17 χρόνια σύντροφό του και το σκυλάκι τους από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσαν και εργάζονταν. Η Δάφνη γλίτωσε και νοσηλεύεται στην εντατική. 

Τέμπη: «Περιμένω ένα θαύμα. Έχουμε δώσει ραντεβού να παίξει με τον γιο μου» 

Ο αδελφός του, Βαγγέλης, που ζει με την οικογένειά του στην Αργεντινή, είχε απευθύνει έκκληση να επικοινωνήσει μαζί του όποιος γνώριζε κάτι για τον τότε αγνοούμενο αδελφό του. Eίχε συγκινήσει δε, όταν είπε ότι ο γιος του θέλει να παίξει με τον θείο του. Είχαν δώσει ραντεβού για το καλοκαίρι, όποτε και η οικογένεια θα ξανάσμιγε επί ελληνικού εδάφους μετά από χρόνια. 

Μετά από μερικές μέρες, το τηλεφώνημα που απεύχονταν όλοι, έγινε. Η σορός του Βάιου ταυτοποιήθηκε με ανάλυση DNA. 

Τέμπη: Νεκρός ο Βάιος που τον αναζητούσε ο αδελφός του 

Σήμερα, στο τελευταίο «αντίο» ο Βαγγέλης εξομολογήθηκε στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα: «Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Πριν από τέσσερα χρόνια χρειάστηκε να θάψω το παιδί μου, το μωρό, πάλι με κλειστό φέρετρο. Έχουμε συγκλονιστεί όλη η οικογένεια».

Ο αδελφός του Βάιου, Βαγγέλης, σε δηλώσεις του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο αδελφός του Βάιου, Βαγγέλης, σε δηλώσεις του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο ίδιος περιέγραψε τη στιγμή που του τηλεφώνησε ο πατέρας του αργά το βράδυ και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί. Οι γονείς τους είχαν πάει στη Λάρισα και περίμεναν έξω από το νοσοκομείο, μήπως ο Βάιος ήταν ανάμεσα στους τραυματίες. «Είχαμε μια μικρή ελπίδα. Και τελικά ένα άλλο βράδυ, λάβαμε ένα άλλο τηλεφώνημα, ότι είχε ταυτοποιηθεί» σημείωσε. 

«Ήταν ο μικρότερος μας, ο Βενιαμίν της οικογένειας, όπως τον φωνάζαμε. Κανονίζαμε τις διακοπές μας για να βρεθούμε όλη η οικογένεια ξανά εδώ μετά από 5 χρόνια. Ο Βάιος ήταν το καλύτερο παιδί που θα μπορούσε να υπάρξει» είπε συγκινημένος ο Βαγγέλης.

Στην πολιτική κηδεία του Βάιου παραβρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top