Τέμπη: «Περιμένω ένα θαύμα. Έχουμε δώσει ραντεβού να παίξει με τον γιο μου»

Συγκλονίζει ο αδελφός του αγνοούμενου Βάιου

Τέμπη: Έχουμε Δώσει Ραντεβού Να Παίξει Με Τον Γιο Μου

Η λίστα των αγνοούμενων που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών μεγαλώνει. Τα επίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για 56 αγνοούμενους που δεν έχουν δώσει μέχρι σήμερα σημεία ζωής. Ανάμεσά τους και ο Βάιος.

Τέμπη: Κραυγή αγωνίας για τους αγνοούμενους - Μεγαλώνει η λίστα

Συγκλονίζει ο αδελφός του αγνοούμενου Βάιου που μίλησε στο Star από την Αργεντινή όπου ζει. Η σύντροφος του αδελφού του, Δάφνη, που ταξίδευαν μαζί στο ίδιο τρένο γλίτωσε και νοσηλεύεται στην εντατική.

Ο ίδιος ελπίζει σε ένα θαύμα και με λυγμούς μιλά για το ραντεβού που είχαν δώσει, προκειμένου να βρεθούν όλοι μαζί αυτό το καλοκαίρι.

Ο αδελφός μου είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Με τη Δάφνη είναι το καλύτερο ζευγάρι που ξέρω. Έχουν πολλά όνειρα.

«Έχουν μεγάλη εφευρετικότητα, κάνουν πράγματα μαζί, περνάνε καταπληκτικά», δήλωσε για τον Βάιο και τη σύντροφό του, η οποία ήταν μαζί του στο τρένο.

Τέμπη: Συγκλονίζει αδελφός αγνοούμενου

Ελπίζει ότι ο αδελφός του θα βρεθεί ζωντανός για να ανταμώσουν ξανά μετά από χρόνια

Εκείνο, όμως, που «λύγισε» τον αδελφό του Βάιου είναι το ραντεβού που έδωσαν οι δυο τους να ανταμώσουν σύντομα το καλοκαιρί. Ένα ραντεβού που κανείς δεν γνωρίζει πλέον με σιγουριά εάν τελικά θα πραγματοποιηθεί.

«Η τελευταία φορά που ήμασταν όλοι μαζί σαν οικογένεια ήταν το 2017. Οπότε και αυτό δημιουργεί ένα επιπλέον φόρτο, δεν έχουμε περάσει πρόσφατα στιγμές», τόνισε και πρόσθεσε συγκινημένος: 

«Σχεδιάζαμε να κάνουμε μαζί φέτος διακοπές. Ο γιος μου δεν τον έχει γνωρίσει και θέλει να παίξει μαζί του για πρώτη φορά».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top