Τέμπη: Tαυτοποιήθηκε μία ακόμη σορός - Νεκρός ο 33χρονος που αγνοείτο

Πήραν δείγμα DNA από την οδοντόβουρτσα που υπήρχε στο σπίτι του

Σε εφέτη ανακριτή η έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη- μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Πρόκειται για 33χρονο άντρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία IC-62 και ταξίδευε από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη.

Τέμπη: Θρίλερ με δύο αγνοούμενους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου μετανάστη, Θανάσης Χατζάκος, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, τα στοιχεία του δεν είχαν καταστεί εφικτό να ταυτοποιηθούν. Αυτό έγινε πριν από λίγες ώρες, με δείγμα DNA από την οδοντόβουρτσα που υπήρχε στο σπίτι του 33χρονου και βιολογικού υλικού που συγκεντρώθηκε από τον τόπο του δυστυχήματος.

μεταναστης τεμπη

Ο 33χρονος από το Μπαγκλαντές είχε μπει στο τρένο και καθόταν στο βαγόνι του κυλικείου γιατί του είχαν πει να βγάλει εισιτήριο μέσα στην αμαξοστοιχία

Κατά τον κ. Χατζάκο, ο 33χρονος εργαζόταν στην Ελλάδα ως μικροπωλητής και είχε κατέβει για τις ανάγκες της δουλειάς του στην Αθήνα. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει στις αστυνομικές αρχές ένας φίλος του (ομοεθνής), ο οποίος γνώριζε για το ταξίδι.

Όπως ανέφεραν φίλοι του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 33χρονος ζούσε περίπου τα δέκα χρόνια στην Ελλάδα κι έβγαζε το ψωμί του, πουλώντας αξεσουάρ (faux bijoux).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top