Τέμπη: «Έχουμε το εισιτήριο στο χέρι, αντί να έχουμε το παιδί μας»

Συγκλονίζει πατέρας επιβάτη που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων

Τέμπη: Εξοργισμένος Ο Πατέρας Νεκρού Επιβάτη Του Τρένου

Αβάσταχτος είναι ο πόνος του πατέρα του 52χρονου Βασίλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη

Με τρεμάμενη φωνή, ο πατέρας του προσπάθησε να οργανώσει τις σκέψεις του και να μιλήσει για το παιδί του, που έφυγε τόσο άδικα. 

Τέμπη: «Γιατί να συμβεί αυτό στο αγγελούδι μας;» - Θρήνος για την Αναστασία

Όπως είπε, είχε πάει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Αθήνα κι επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο. Η θέση του ήταν στο βαγόνι 3, όμως τη μοιραία στιγμή της σύγκρουσης είχε πάει στο κυλικείο. 

Ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη

Ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη

«Όταν ταξίδευε μιλήσαμε πολλές φορές και στις 23:00 που βρισκόταν στη Λάρισα περίπου επικοινωνήσαμε. Ρωτώντας τον γιατί δεν έχει φτάσει, μας είπε “επειδή έχω καθυστέρηση, μαμά, μπαμπά, κοιμηθείτε. Μόνο δέστε τα σκυλιά για να μπω στον αυλόγυρο”. Μετά από 10 λεπτά συνέβη το δυστύχημα και τα μεσάνυχτα που το μάθαμε χάσαμε τη ζωή μας κυριολεκτικά», είπε στο Mega ο πατέρας του.

Τέμπη: Τελευταίο αντίο στην Μαίρη - Κάλυπτε βάρδια συναδέλφου

Για τρία 24ωρα η οικογένεια δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Βασίλη και τελικά, αφού έδωσαν δείγμα DNA οι χειρότεροι φόβοι των γονιών του επιβεβαιώθηκαν, όταν έμαθαν ότι βρισκόταν πάνω στο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. 

Τέμπη: Θρίλερ με δύο αγνοούμενους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

«Δυστυχώς, χάσαμε το παιδί μας. Τα είχε όλα, τη δουλειά του, τα νιάτα του και μας τον πήρε ο χάρος εξαιτίας των πολιτικών, που από πάνω μέχρι κάτω είναι σαπίλα. Δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης που διορίστηκε εκεί μέσα σε 10 – 20 ημέρες, γιατί είχε άνθρωπο με ρουσφέτι. Είναι και οι άλλοι που τον κάλυψαν, τον προστάτεψαν, πολιτικοί και μη», είπε ο πατέρας του 52χρονου, χωρίς να μπορεί να κρύψει την οργή του και πρόσθεσε:

Τέμπη: «Δεν αναγνωρίζω τη φωνή μου στα ηχητικά» - Η απολογία του σταθμάρχη

«Παιδιά άψυχα, νεκρά. Η αγωνία μας επί τρεις ημέρες για το παιδί… Μας έμεινε το εισιτήριο στο χέρι. Αντί να έχουμε το παιδί μας, έχουμε το εισιτήριο στο χέρι. Καταλαβαίνετε το δράμα των γονιών;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top