Το είπε και το έκανε ο Παύλος: Ξανά στην Αθήνα ο γιος του τέως βασιλιά

Στο κέντρο της πόλης με χαρτοφύλακα και διάφορα έγγραφα

Ποια είναι τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αλλά και τα υπόλοιπα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πιστός σε όσα προανήγγειλε για την ολοένα και πιο συχνή παρουσία του στην Ελλάδα, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, εθεάθη στην Αθήνα.

Η πρώτη συνέντευξη του Παύλου: «Θα βοηθήσουμε τη χώρα να προχωρήσει»

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Παύλος ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται συνεχώς στην Ελλάδα όπου μάλιστα σκέφτεται να αγοράσει σπίτι, για να έχουν μια έδρα και στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους.

Έτσι, λίγες μέρες μετά την αναχώρησή του από την Ελλάδα μετά το 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα του, ο Παύλος βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα, μόνος του αυτή τη φορά.

Παύλος

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Παύλος ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται συνεχώς στην Ελλάδα όπου μάλιστα σκέφτεται να αγοράσει σπίτι / NDP (Aνδρέας Νικολαρέας)

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ο Παύλος κρατούσε χαρτοφύλακα και διάφορα έγγραφα.

Παύλος

Ο φακός «συνέλαβε» τον Παύλο στο κέντρο της Αθήνας / NDP (Aνδρέας Νικολαρέας)

Παύλος

Ο Παύλος κρατούσε χαρτοφύλακα και διάφορα έγγραφα / NDP (Aνδρέας Νικολαρέας)

Η πρώτη συνέντευξη του Παύλου

Πάντως ο Παύλος, στην πρώτη συνέντευξή του μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έβαλε τέλος στις φημολογίες, ότι ενδεχομένως να θελήσει να αναλάβει έναν πιο επίσημο ρόλο στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Point De Vue (@pointdevue)

Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικο Point De Vue, ξεκαθάρισε ότι είναι απλά ο αρχηγός του βασιλικού οίκου σε επίπεδο οικογένειας και ότι δε σκοπεύει να αλλάξει τη στάση που διατηρεί έως σήμερα.

«Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου Κωνσταντίνος - Αλέξιος», είπε.

Μιλώντας για τον νέο του ρόλο μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Παύλος έκανε σαφές πως δε συνδέεται με καμία ευθύνη σε κρατικό επίπεδο.

Στάθηκε μάλιστα ιδιαίτερα στον ρόλο του που είναι να διατηρήσει το παράδειγμα της οικογένειας αλλά και στους ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα.

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Γονάτισαν τα παιδιά και τα εγγόνια του

«Κληρονόμησα τον ρόλο αυτό από τον πατέρα μου, χωρίς να συνδέεται με καμία ευθύνη σε κρατικό επίπεδο, μόνο σε οικογενειακό. Ο ρόλος μου θα είναι να διατηρήσω το παράδειγμα της οικογένειας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και να κρατάμε ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας», τόνισε.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top