ΑΠΘ: «Με είχαν όμηρο και με απειλούσαν επειδή δεν τους πέρασα στο μάθημα»

Απίστευτη καταγγελία από καθητήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Τι καταγγέλλει στο Star η καθηγήτρια του ΑΠΘ και τι απαντούν οι φοιτητές / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία καθηγήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ότι έπεσε θύμα ομηρίας μέσα στο γραφείο της από φοιτητές που διαμαρτύρονταν, επειδή δεν τους πέρασε στο μάθημά της. Όπως είπε μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου, απαιτούσαν να επανεξετάσει τα γραπτά τους και να τους βάλει καλύτερο βαθμό, ώστε να περάσουν το μάθημα.

Φοιτητές του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατηγορούνται από καθηγήτριά τους ότι την κράτησαν όμηρο για τουλάχιστον τρεις ώρες στο γραφείο της και την απειλούσαν, προκειμένου να επανεξετάσει τα γραπτά τους.

«Μπήκαν στο γραφείο μου περίπου 15 φοιτητές και με απειλούσαν πως αν δεν επανεξετάσω τα γραπτά των φοιτητών που έκοψα θα μου κάνουν κακό. Τρεις ώρες με είχαν όμηρο στο γραφείο μου, τρόμαξα. Αναγκάστηκα να τους πω ότι θα επανεξετάσω τα γραπτά τους για να με αφήσουν ελευθερη. Έχουν περάσει μέρες και ακόμη δεν έχω συνέλθει. Είμαι ακόμη σε σοκ. Δηλαδή την επόμενη φορά τι θα γίνει; Θα με πετάξουν από το παράθυρο;», δήλωσε στο Star.

Φοιτητές του ΑΠΘ κατηγορούνται ότι κράτησαν όμηρο καθηγήτρια

Φοιτητές του ΑΠΘ κατηγορούνται ότι κράτησαν όμηρο καθηγήτρια

Η συγκεκριμένη πανεπιστημιακός του ΑΠΘ «έκοψε» 85 τελειόφοιτους φοιτητές κάτι που τους εξόργισε. Έτσι, ο φοιτητικός σύλλογος του τμήματος Ψυχολογίας πήγε στο γραφείο της τις ώρες συνεργασίας για να τους μιλήσουν, όμως η καθηγήτρια τους προσέβαλε, όπως ισχυρίζονται. 

Οι καθηγητές της σχολής που συνεδρίασαν εκτάκτως, αφού τέτοιου είδους περιστατικά έχουν ξανασυμβεί, με ψήφισμά τους ζητούν προστασία από το πανεπιστήμιο προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να φοβούνται.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top